Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez a nyugtalanság ekkora...

Ez a nyugtalanság ekkora babánál normális?

Figyelt kérdés
3 hós babám színte állandóan nyugtalanul izeg-mozog!Aludni se tud már rendesen, folyton mocorog, "rángatózik", kalimpál kezével lábával!Minden ilyen korú baba ezt csinálja?Normális így?Amúgy szépen fejlődik, minden rendben a védőnő és orvos szerint is..Mikor változik el ez a korszak?Mikor nyugszik le kicsit?
2010. jún. 23. 18:49
 1/5 anonim ***** válasza:

nálunk is ez volt :)

így erősítik a kis izmaikat. amikor elkezdett kúszni-mászni,akkor már abban élte ki a mozgásigényét.

2010. jún. 23. 19:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém akkor kalimpál össze-vissza, mikor nagyon fáradt. Mondjuk általában sír is utánna, aztán bealszik. 10 hetes. De akkor is nyugtalan, ha fáj a hasa.
2010. jún. 23. 19:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, nálunk is ilyen volt a kisfiam. És nem is tud, csak kézben elaludni. Ő még nem csinált olyat, hogy elbambult és szépen le-lecsukódott a szeme. Csak kézben sétálva megy. Hátán sem tud aludni, mert felébred a mozgásaira. Oldalán és a hasán szokott aludni. 5 hós lesz nem sokára. Én is hiába kérdezgettem a védőnőt, nincs is még gyereke, úgyhogy szerintem nem is értette, hogy mi a bajom. Talán Te is próbáld az oldalán altatni, vagy a hasán.
2010. jún. 23. 20:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
szia, nálunk is így volt. ő sokáig nagyon irritábilis, izgékony volt. most se az a nyugodt darab, de nem raplizik mindenen, nagyon lenyugodott ahhoz képest , amileyn volt. 18 hós most, és csak akkor nyugtalan, ha nagyon fáradt. ez az idegrendszer éretlensége miatt van, majd szépen lenyugszik, ahogy megerősödik neki. de ha aggódsz, sztem vidd el neurológushoz, az nem árthat, és megnyugtat majd.
2010. jún. 23. 21:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Kicsit megnyugodtam :-)
2010. jún. 23. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!