Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 honapos babat otthon...

10 honapos babat otthon hagynatok par orara az apjaval ejszaka?

Figyelt kérdés
Nem hagytam eddig otthon , anyatejes. De most lenne gy esemeny. 8tol 12 ig este. Szivesen elmennek, de nem tudom merjek e. Ha megebred biztosan keresni fog es sirni fog. Mas anyukak velemenyere lennek kivancsi.
2018. okt. 5. 09:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Már miért ne lehetne otthon hagyni a gyereket az apjával? Anyósodnak üzenem, hogy az apuka ugyanolyan egyenrangú szülője a gyereknek, mint az anyja.

A fiunk 2 és fél hónapos volt, amikor kórházba kerültem, műtöttek is, 4 napot kellett a kórházban feküdnöm, addig apuka volt a gyerekkel. Nekem annak idején sok tejem volt, pluszban tudtam fejni, az le lett fagyasztva, így azt meg lehetett melegíteni, így megvolt oldva az anyatej kérdése, mert megkapta cumisüvegből. Bár akkor már tejem nem volt, mert a betegség miatt elapadt sajnos, de még egy darabig ily módon kapott anyatejet is a fiunk.

2018. okt. 5. 16:43
 12/14 anonim ***** válasza:
54%
Majdnem 1 eves, jezusom. Persze h ott hagynam. Plussz ennyi idosen ehetne normalis kajat is akar.
2018. okt. 5. 17:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Az apja otthon meri veled hagyni? Nyugodtan fordítsuk meg a kérdést és válaszold meg.
2018. okt. 5. 21:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Nyugodtan hagyd vele. Fejj le tejet, pohár vagy fecsi, ha a cumisüveg nem nyerő. Nehogy már az apja ne boldoguljon vele. Szeptemberben egy egész napra ( beleértve egy éjszakát) hagytam az apjával. Meg tudta etetni kanállal, le is tudta fektetni, sétáltak és a tápszer útmutatójat is el tudta olvasni a férjem ( nem sokat kevert be 10 hó alatt és váltás is volt ez idő alatt). Anyóst meg tojd le. Nekem mondott volna ilyet, közöltem volna, hogy foglalkozzon a saját dolgával.
2018. okt. 6. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!