Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónapos babát otthon...

10 hónapos babát otthon hagynátok 2 napra az apjával, hogy ennyi idő alatt 2 alkalommal altatta, a pelenkázás egy külön küzdősport, fogzik és hisztis éjjel pedig sokszor kel?

Figyelt kérdés

15 éves osztálytalálkozóra mennék de nagyon parázok a fent leírtak miatt.Főleg attól tartanék, hogy éjjel nem tudna párom mit kezdeni vele.Szerintetek?

Ő azt mondja menjek érezzem jól magam, mert mióta megszületett nem voltam sehol.De hát nem tudom ..Nem jó szívvel hagynám itthon a kicsit.

2018. aug. 9. 17:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%
Én elmennék. Nehogy már a saját apjára ne lehessen rábízni két napra...
2018. aug. 9. 17:53
 2/21 anonim ***** válasza:
90%
Otthonhagynám az apjával. A párod is rábólintott, én biztosan nem “törném le” az önbizalmát h nem bízom ra. Amúgy is ha a gyerekekre az apjuk vigyáz, sokkal könnyebben kezelhetőek.(nem tudom az okát de a környezetemben minden gyerek egy angyal ha apa vigyáz rá)
2018. aug. 9. 17:55
 3/21 anonim ***** válasza:
71%
En is elmennek... es eleg ciki ha az apjaban is ketelkedsz, sokat elmond a ferjed hozzaallasarol.
2018. aug. 9. 17:55
 4/21 anonim ***** válasza:
95%

10 hónapos a fiam. Öt gond nélkül rábíznám (volt Is már ilyen) az apukajara, de a te férjedet te ismered.

Baj nem lehet, legfeljebb ügyetlen lesz, de majd megoldják. Érezd jól magad

2018. aug. 9. 18:01
 5/21 anonim ***** válasza:
81%

Persze hogy ott hagynám, hiszen az apja. A gyerek közös. Nem csak nekem kell róla gondoskodnom.

Amúgy kérdező, a férjed felé is rossz üzenet ha ennyire nem bízol benne. Plusz így születnek a mártír anyukák.

2018. aug. 9. 18:32
 6/21 anonim ***** válasza:
38%
11 his a gyerekem. Napközbenre bármikor ráhagyom az apjára, de éjszakára hazamennék, ha csak lehetséges (nekem az osztálytalalkozo nem fontosabb, de te tudod). Nem tudnak veled menni? Maradhatnának a szálláson, és este ha nagyon nem boldogul, akkor vissza tudsz menni hozzájuk.
2018. aug. 9. 18:56
 7/21 A kérdező kommentje:

Napi egy órát van az apjával.A többiben én vagyok vele nyilván nem paraznek ha délután 2- től este 8-ig velünk volna.Parom is tisztában van azzal, hogy nem könnyű vele.

Az a válaszoló aki szerint a férjem majd leszoktatni az éjjeli kelesről,hisztirol meg nem látott gyereket fogzani 😂. Nyilván szenved.De neked ezt úgyis hiába magyarazom.

Sajnos nagyon hosszú az út így az együtt utazás szóba sem került/kerülhet.

Nem vagyok biztos benne, hogy akarok e menni egyáltalán.Csak benne van az emberben az is, hogy jó volna tényleg kikapcsolni kicsit.

2018. aug. 9. 19:21
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

2 és fél hónapos volt a kisfiunk, amikor műtöttek, 4 napig kórházban voltam. Jól megvoltak az apukájával. Pedig gondolhatod, hogy 2 és fél hónap alatt általában mindent én csináltam, de a férjem is jól boldogult.

Nem kell azért a férfiakat annyira lebecsülni.:)

2018. aug. 9. 19:27
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Én hagynam. Nehogy már ne tudjon rá vigyázni. Ez elég szomorú.
2018. aug. 9. 19:28
 10/21 anonim ***** válasza:
51%
Ahogy látom a pontozást, már sejtem, hogy 0 százalékos leszek, de én nem mennék. Igaz, nálunk a cici a fő kajaforrás, szóval szóba se jöhetne ilyesmi, de én olyan h.ülye vagyok, hogy nem tudnék annyi ideig távol lenni a 9 hónapos babámtól. Nekem ő még annyira pici. Amúgy tudom, hogy ez sem teljesen normális hozzáállás, de nem tehetek róla, így érzek.
2018. aug. 9. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!