10 hónapos babát otthon hagynátok 2 napra az apjával, hogy ennyi idő alatt 2 alkalommal altatta, a pelenkázás egy külön küzdősport, fogzik és hisztis éjjel pedig sokszor kel?
15 éves osztálytalálkozóra mennék de nagyon parázok a fent leírtak miatt.Főleg attól tartanék, hogy éjjel nem tudna párom mit kezdeni vele.Szerintetek?
Ő azt mondja menjek érezzem jól magam, mert mióta megszületett nem voltam sehol.De hát nem tudom ..Nem jó szívvel hagynám itthon a kicsit.
10
Igen.Bennem is van ilyen érzés.Meg hogy esetleg sérül a lelkivilaga ,mert eddig mindig együtt voltunk most meg eltűnnek csak úgy két napra..
11
Apuka előbb tartotta a kezébe mint én. Szóval tudom, hogy nem normális dolog azt gondolni, hogy nélkülem megáll az élet csak naivan mégis azt hiszem 😂
Nem fog sérülni a lelkivilága, az tuti.
10-essel egyetértek, max 1-2 órára voltak távol eddig tőlem. Nagyszülő nem él akihez lehetne menni napokra. Nagyobbik főként anyás, amikor megszületett a kicsi, 4 napig kórházban voltunk, be-bejöttek hozzánk, azt hittem szörnyű lesz neki, de nagyon jól elvolt az apjával (külföldön dolgozik, előtte jött meg pár nappal.)
Most sem hagynám őket itthon 2 napra, 1,5 és 4 évesek. Nyílván ez nem teljesen normális gondolkodás, de nem érdekel.
Ha elmész, érezd jól magad, ha nem, akkor ne tedd.
Na most ne csinald azt h nem mész! Ebből lesz az, hogy később se tudod majd lepasszolni a gyereket a saját apjának ha dolgod lesz... Sehova sem fogsz tudni elmenni, csak a gyerekkel. Legalább ő is belejön a gyerekgondozásba! Jó szórakozást!
Gondolj bele akinek szopizik a gyerek, annak esélye sincs h elmenjen, neked legalább van.
én apaként írom:
majd belejön, főleg ha nincs ráerőltetve és ő elvállalja. Lehet 5 percenként fog téged hívni és az anyukáját, de legalább más szemmel fog rád tekinteni miután hazamész és ő teljesen kivan.
mondjuk én elejétől kezdve kivettem a részemet és jobban meg tudom nyugtatni a fiam, mint az anyja, de gondolom neki is menni fog. Belerázódik
Elmennék, apjának ideje megtanulnia, hogy a gyerek AZ ÖVÉ IS, és illene úgy viselkednie vele.
Ha nem tud mit kezdeni, hát max sétál vele, aztán úgyis kidől a gyerek, ha elfárad a bőgésbe.
Ha nem anyatejes, akkor Fel sem merülne bennem, hogy nem.
De 10 hónap alatt biztosan nem 2szer vette volna ki a részét a gyerek körüli teendőkben.
6 hetes a lányunk.. Egyedül a fürdetést nem csinálta ( anatómiai okokból a szoptatást sem 😂)
Nekem fontos, hogy egy család vagyunk,més az is, hogy ne legyek nélkülözhetetlen a gyerekeimnek.
Ha már nem szopik akkor hagyd az apjával nyugodtan!
Apuka vagyok, most már kétszeresen is. Simán elvagyok a gyerekekkel, pláne ha muszáj mert nincs más. Szerintem a te párod is így lehet vele. Minek pelenkázni ha te úgyis azonnal megcsinálod?
De ha nem vagy ott akkor úgyis megcsinálja. :)
Lehet valami abban is, hogy a gyerek apával nyugodtabb. Feleségem a kisebbiket szülte, 3 éjszakát voltam kettesben a másfél éves fiammal. Este ágyba tettem és aludtunk. Előtte és utána is minden este sétálni kell vele, hogy elaludjon végre.
4 nap alatt megtanultam értékelni micsoda munkát végeznek otthon az anyukák nap mint nap!
Szóval szerintem hagyd otthon, pláne, hogy a férjed is ezt kérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!