Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónaposan és milyen...

Hány hónaposan és milyen márkájú (ha konzerv) halat adtál először babádnak?

Figyelt kérdés
Légy szíves írj márka nevet,hogy tudjam mit kell keresnem a boltban.És mivel keverted?Egy héten hányszor lehet neki adni?És milyen mennyiségben?
2010. jún. 23. 16:39
 1/4 anonim ***** válasza:
7 hónapos elmúlt a kisfiam, amikor először csináltam neki paradicsomos burgonyát hallal. Rio mare konzervet vettem, az garantáltan szálkamentes. Csináltam már a natúr és az olajos változatból is, majdnem ugyanaz a kettő. Úgy tudom, max. heti 1x ehetnek halat, én kb. 2 hetente szoktam csinálni.
2010. jún. 23. 16:42
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi!

Én is Rio mare konzervet vettem.Akkor holnap kapja kóstolóba.

2010. jún. 23. 17:04
 3/4 anonim ***** válasza:
A kecskemétinek van paradicsomos burgonya hallal.Épp ma adtam 10 hós lányomnak.Ő szereti
2010. jún. 23. 17:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is kecskeméti üvegest adtam neki először,de már én főzök neki.Veszek fagyasztott halfilét,összevágom apróra,megfőzöm,turmixolom, így tuti nem lesz benne szálka.Krumplit és paradicsomlevet adok hozzá.
2010. jún. 23. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!