Szerintetek előnytelen ez a kép?
16# Csak akkor beszélj, ha a csendnél értelmesebbet tudsz mondani
Ha csendben maradsz nem hazudsz
Lehet hogy webanyuci, de a közösségen át több lehet a "fizetése" mint itt a többségnek.
Megnézném azok gyerekeit akik itt fikázzák ezeket a gyerekeket, és azok alakját, kinézetetét is, akik fújnak erre a nőre.
Nagyon unagkozhattok.
22# azért írtam,hogy webanyuci,mivel 3 gyerekkel ennyire van ideje pózolni.. ismerek 3 ikres anyukát. Jobban néz ki ennél is, de az arca negyed ennyire sem kisimult.
Gondolom van a csajnak boven segitsege, nem anyós/nagymama vagy apuka csupán. Ami kell is, csak nagyon beállítja magát.
Nekem.teljesen boldog életem van, jobban nézek ki mint a terhességem előtt. Nem ezért írtam, hogy webanyuci. Csak ő bizony az, ez nemrossz.. csak na...
Amit a 18.-as válaszoló belikelt, az utolsó kép sokkal előnyösebb, az anyukáról és a babákról is.
Ott nagyon aranyos arcuk van a babáknak, a beállítás is jobb és anyukának sem csúsznak úgy oldalra a cicijei, mint abban a bikiniben, ez a felső jobb ebben a pózban.
Te biztos gyönyörű vagy, azért van bátorságod név nélkül ilyen jóindulatú kommentet írni!
Remélem a te gyerekeid csodaszépek és egészségesek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!