Miért lehet az hogy a legtöbb ember nagyon előnytelen béna facebook profil képet tesz ki mégis sokan lájkolják, én meg minden képen jól nézek ki mégsem lájkolják sokan. Írigység?
Figyelt kérdés
2018. máj. 19. 10:50
1/8 anonim válasza:
Csinálj egy előnytelen képet, tedd ki és számold a lájokokat.
2/8 anonim válasza:
Jó akkor lássuk a valóságot.
A te képeid bénák, de nincs önkritikád.
Mások lájkjai után ácsingózol, de őket vádolod irigységgel, holott láthatóan te vagy az irigy.
Önhazugságban élsz, védelmezed az egódat. De ne aggódj, ez népbetegség.
3/8 anonim válasza:
Küldj képet privátban, megmondom szerintem mi lehet a baj.
4/8 A kérdező kommentje:
Higyjétek el van önkritikám és az ízlésemmel sincs baj,tényleg jobban nézek ki az emberek 90százalékánál!
2018. máj. 19. 11:23
6/8 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok
2018. máj. 19. 12:03
7/8 anonim válasza:
En egyszer feltettem egy rosszul sikerult kepet,sokan lajkoltak.
Kesobb egy nagyon jo kepet azt alig nehanyan!
Nekem is az ugrott be,hogy talan "oromukben" lajkoltak a rosszat 😄
8/8 anonim válasza:
Lehet túl gyakran teszel fel fotót. Én, ha 3-4 évente lecserélem a profilképem, sokan kedvelik. Talán az általad említett személyeknélis ez lehet, hogy oörülnek az ismerősök egy friss képnek, barmilyen is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!