Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Facebookon valaki az én...

Facebookon valaki az én profil képemmel van fent, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Küldték,hogy valaki nekem adja ki magát,van csomo ismeröse stb.. Az én profilképemet használja más névvel. Jelentettem a facebookon,azt a választ kaptam,hogy nem sérti a közösség alapelveit az illető! Ilyenkor mit lehet tenni?

2018. febr. 5. 16:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
minél több ismerősöd jelentse, hogy hamis profil.
2018. febr. 5. 16:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Küldd el barátaidnak, rakd ki facere és kérd meg őket, hogy jelentsék. Ha sok jelentés fog menni, akkor idővel letiltja úgyis a facebook.
2018. febr. 5. 17:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak megtaláltad az elveszett ikertestvéred :D
2018. febr. 5. 17:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, ki lehet választani azt is a jelentéseknél, hogy az illető másnak vagy neked adja ki magát. Azt csak leellenőrzi a facebook... bár tény, hogy általában tojnak bele, csak visszaküldenek egy ilyen sablon üzenetet.

Ahogy írták, jelentsétek minél többen, akár írhatsz is nekik, hogy konkrétan a TE képeidet használja. Ha összeszedsz 5-10 embert legalább, akkor már foglalkozni fognak vele.

2018. febr. 5. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!