Ármin vagy Zsombor név tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Írnátok pro és kontra érveket? 1 hónap múlva szülök és egyszerűen nem tudunk dűlőre jutni, mindkettő tetszik de két nevet nem akarunk adni.2018. okt. 3. 07:53
21/29 anonim válasza:
Én egy Kornélt ismerek, még gimiből. Korinak becéztük. Egy kis városban élünk, itt mindenki ismer mindenkit, nincs egy Kornél sem.
22/29 anonim válasza:
A Botond annyira normalis nev, h meglep h ez a ketto tetszik neked. Nem lehetne valami normalis? György, László,Tibor, Ádám, András vagy ilyenek? Meg a lanyoknal hatereset egy kulonlegesebb nev de egy ferfi szerintem szivesebben visel ferfias nevet, aminek nem ilyen borzaszto becezesei vannak mint Ármi, Geli, Nimi...satobbi.
23/29 A kérdező kommentje:
Még a Viktor ami tetszik de sajnos van a családban...aztán igen, ennyi kifújt, hozzáteszem a férjem sem egy egyszerű eset és olyat találni ami mindkettőnknek tetszik, nem egyszerű! :)
2018. okt. 3. 13:58
24/29 anonim válasza:
Kornél- Kori
De egyébként a Zsombor. Egyik név sem listás nálunk, de a becézés h Árminka...nekem annyira lányos.
25/29 anonim válasza:
Zsombor
Nekem az Ármin túl lágy, lányos.
26/29 anonim válasza:
Szerintem a Zsombor az szép, az Ármin nekem kicsit túl lágy. Nekem a Zsombor tetszik jobban.
27/29 anonim válasza:
*az Ármin is szép, de tényleg túl lágy, számomra olyan kicsit "törékeny", olyan nőies hangzása van kissé, de nem rossz név még attól, de nekem a Zsombor az jobban tetszik sokkal.
28/29 anonim válasza:
Inkább a Zsombort választanám, de mindkettő teljesen megszokott név (lett). Felénk mondjuk Zsomborból talán több van még mindig, de az Ármin is egyre népszerűbb. (És valóban, aki akarja, az becézni is fogja. Egy ismerős kisfiát pl.: Mininek hívja a nagymamája.)
29/29 anonim válasza:
Ármin
Zsombor az nekem valahogy hangzásra sem tetszik
A becézésétől meg hülyét kapok, főleg amikor a kis pösze próbálja mondani a nevét és a végén Zombi lesz belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!