Névadás előtt állunk. Nektek melyik tetszik, melyiket adnatok?
Figyelt kérdés
Tímea, Georgina, Regina, Kamilla
Levente, Barnabás, Roland
2018. okt. 1. 13:39
1/34 anonim válasza:
Ezt nektek kell eldöntenetek. Szerintem aki gyereket vállal, az legyen olyan határozott, hogy a gyermek nevét képes kiválasztani. Mi lesz, ha komolyabb kérdésekben kell döntened? Ide teszed fel szavazásra....?
2/34 anonim válasza:
Kamilla és Levente. De vezetéknévtől függ.
3/34 anonim válasza:
Nekem ezek közül a Georgina és a Levente tetszik. Ha nem tudtok dönteni, mert egyformán tetszik mindegyik, azt adjátok, amelyik a vezetéknévvel együtt a legjobban hangzik - hangosan kiejtve próbáljátok.
4/34 anonim válasza:
Nekem a Kamilla és Barnabás tetszik. A Kamillának olyan szép dallama van, a Barnabás meg egy kedves barátomra emlékeztet.
5/34 anonim válasza:
Én Regina vagyok, nagyon szeretem a nevem és sűrűn megjegyzik, hogy milyen szép. Én hálás vagyok a szüleimnek, hogy ezt a nevet adták.
8/34 anonim válasza:
Nekem a Levente kivételével mindegyik tetszik, de leginkább a Tímea, a Regina, és a Roland :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!