Ármin vagy Zsombor név tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Írnátok pro és kontra érveket? 1 hónap múlva szülök és egyszerűen nem tudunk dűlőre jutni, mindkettő tetszik de két nevet nem akarunk adni.2018. okt. 3. 07:53
11/29 anonim válasza:
Ármin. Ennek szép a hangzása, nem ismerek egyet sem (bár nálam ez mondjuk nem szempont). Kicsit lányosnak tartom mondjuk, de szép. Zsombor szerintem szörnyű, mint valami gaz, vagy nem tudom. Idén 2 is született az ismerőseim körében.
12/29 anonim válasza:
Az Ármin tetszik jobban.
Mi 2 neves mániába szenvedünk,így megkapta mellé az Andrást.A háromból ő az egyetlen akinek legalább az egyik keresztnevét tudják becézni,de igyekeztem is olyanokat keresni amiket nem is kell,nem is igazán lehet és felesleges is.
13/29 anonim válasza:
Kontra érveim vannak: egyik jobban tucatnév, mint a másik.
Talán az Ármin kicsit kevébé.
14/29 anonim válasza:
Nekem Árminom van,valóban nem lehet becézni,de az idősebb rokonok akkor is fogják.. Árminka... szóval ezt kalkuláld bele :)
Ha hisztizik,akkor szoktam neki mondani,hogy Ármina,kislányom.
17/29 anonim válasza:
Mindkettő tetszik, a Zsombor a mi nevünkhöz jobban illene, azért azt választanám.
18/29 anonim válasza:
Az Ármin tetszik, nem akarok senkit se megbántani, de nekem a Zsombor név kifejezetten csúnya. Más nevek nem jöhetnek szóba? Nekünk is egy Botink van, a tesója Kornél lesz. Tetszik még a Levente, Nimród és a Gellért.
19/29 A kérdező kommentje:
11:33 a Kornél nekem is tetszik-nagyon férfias szép névnek tartom, de a férjem vétózta. Mondjuk azt sem tudom hogy lehet becézni Korni?
2018. okt. 3. 12:11
20/29 anonim válasza:
19
A Kornél is döbbenetesen gyakori manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!