Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hetes babám csak rajtam...

3 hetes babám csak rajtam alszik. Nagy baj?

Figyelt kérdés

Eleinte el aludt egyedül, de utána kezdődött, hogy a tápszer miatt nehezen kakilt és sokszor úgy nyugtattam meg ha fel vettem, simogattam.. Végül mindig el aludt rajtam. Úgy voltam vele, hogy ez addig nem baj amíg este el alszik egyedül. Olyankor ugyanis vacsi után a kiságyában el alszik.

Ha el altatom napközben és le teszem 20 perceket alszik míg rajtam órákig képes lenne.

A későbbiekben mennyire lesz nehéz le szoktatni? Most el aludt egyedül, de előtte el bobiskolt rajtam csak mikor le tettem fel ébredt. De nézelődött kicsit majd vissza aludt.

2018. okt. 2. 11:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mindig rajtunk aludt el, aztán betettem a kiságyba. Ha felkelt kezdtem újra. Még pici, most alakul ki a biztonságérzete. 2 hónapos kora körül ha rajtunk elaludt és hasra fektetve tettük kiságyba, aludt nyugodtan tovább. Nálunk ez be is vált.
2018. okt. 3. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!