Ha a csirkemellet lefagyasztom a kisfiamnak, akkor nem kell sózni, ugye?
Figyelt kérdés
Fagyasztóban nem szoktam magunknak húst tárolni, ezért kérdezem.2010. jún. 23. 12:45
1/6 anonim válasza:
Én mindig csak feldarabolom, folpackba csomagolom, és a kis adagokat így fagyasztom le. Főzés előtt egy órával kiveszek egy adagot, és felolvasztom langyos vízbe téve a kis "batyut".
2/6 anonim válasza:
Utolsó hát te biztos nem vgay egy anyatündér konyha tündér, látszik nem értesz hozzá.
nem nem kell sózni.. ugyanúgy mint az első írta.
3/6 anonim válasza:
Jesszus, kedves Második! Azt hiszed csirkés fagyit akar neki csinálni?! Bocs az OFF-ért.
Szerintem tehetsz bele egy kis sót a főzővízbe, aztán azzal együtt turmixold le, és kis adagokban tedd el.
4/6 anonim válasza:
Első vagyok. Azért fagyasztom nyersen, mert felengedés után majdnem olyan, mintha friss lenne, főzés utáni lefagyasztásnál viszont nekem valahogy mellékíze van.
5/6 anonim válasza:
Ha nyersen fagyasztod egyértelmű nem kell megsózni. Porciózd ki és úgy szedheted elő. Fagyosan dobhatod a párolóvízbe. Ha megfőzve fagyasztod, -aminek nem látom értelmét,- akkor meg természetesen megsózva is fagyasztható.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi, igen, nyersen fagyasztom le neki, mert így egyszerűbb, ha nem naponta megyek le a henteshez venni 10 dkg csirkemellet. Magunknak nem fagyasztom, mert ott elfogy egy-egy rendesebb adag hús, legközelebb frissen veszem. Köszi a válaszokat!
2010. jún. 23. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!