Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ma megkaptuk a 2. hónapos...

Ma megkaptuk a 2. hónapos oltást. Mikor hazaértem beborogattam és megelőzés képpen adtam is neki egy kupot. Van esélye, hogy így is belázasodik?

Figyelt kérdés
2008. nov. 4. 16:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
ha kúpot is adtál akkor nincs sok, legfeljebb adsz még egyet. Én csak borogattam és nem is lett láza. ne izgulj nem lesz semmi baj!
2008. nov. 4. 16:42
 2/4 anonim ***** válasza:
17%

Megelőzésképpen kúpot?Mi a francnak?Te be szoktál szedni egy algopirint,ha túl sok zaj ért,és emiatt lehet,h este fájni fog a fejed?Csak úgy megelőzésképpen....

Szóval,a kúp hatása nem végtelen idejű,így igenis lehet estére láz,mert addigra a kúpnak nem lesz hatása.Viszont naponta több kúpot nem tanácsos adni.

Amit még ezzel a kúppal elrontottál,h nem tudod megfigyelni,hogyan reagál a gyermeked az oltóanyagra.Lehet nem lenne semmi baja,és azon szerencsés babák közé tartozik,akin meg sme látszik,h beoltották.

2008. nov. 4. 16:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem.A kúp amit én szotam neki adni fájdalom és lázcsillapító.A gyerekorvos mindig kéri,h adjak be neki egyet,mert a combjába kapja az oltást és az fájhat neki.Nem lázasodott be egyik oltásnál sem,pedig mértem 2-3 óránként,de még hőemelkedése sem volt.Azért figyeld,nehogy ne vedd észre.
2008. nov. 4. 18:00
 4/4 A kérdező kommentje:
a második válaszolónak üzenem.valószínűleg jó anya vagy :D látszik,hogy értesz a kisbabákhoz gratulálok a többieknek köszönöm.
2008. nov. 4. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!