Ki hogyan oldja/oldaná meg a házimunkát az anyás, az állandóan életveszélyes helyzeteket okozó 1-2 éves mellett ha nulla segítsége van?
Egy olyan kutya amelyiktől jómagam is félek nálam sem maradna. ( ha én neveltem akkor biztos nem félnék tőle)
Berakod a kiságyba.
Rászólsz, egy 14 hós gyerek nem hül ye
Bevonod a munkába.. Perszeamivel azt
hiszi segít, de közben nem akadályoz.
Unokatesóm simán ad neki zsepit, dobja a kukába
Rongyot hogy "takarítson"
Akkora lelkesedéssel csinálja, hogy magam is elámulok.
Nekem kisebb még a lányom, a férjem hazajár esténként, ebből következik, hogy a főzést nem úszom meg hétköznap sem.
Segítség hétköznap hogy minden nap a kiskádba bekészíti vizet..
Nagytakarítást akkor csinálom, ha ő itthon hétvégén, vagy ha alszik este a lányom.
De nekem 4 szoba konyha nappaliétkező 2 fürdő van.
Egyebként ki a tökömet érdekel a fiók?
Örülök ha nincs por, fel tudok mosni van ebéd
Ki van mosva.
A 18 éves lányt otthonra hívnám vigyázni a kicsire, nem azért, hogy elvigye.
Mindkettőtöknek kell szokni, hogy takarítás is van úgy, hogy ketten vagytok.
nekunk a jaroka bevallt mig ilyen on es kozveszelyes korban volt a gyerek.
fel orakat elvolt benne,az mar nagy segitseg.
a kutyat azonnal tuntesd el,ha egyszer harapott maskor is fog.nem valo gyerek melle.es annyival is konnyebb lesz(setaltatas,szor,saros labnyomok)
nem is ertem miert tartottad meg a harapas utan???foleg gyerekkel....
Első tanácsom: semmi szüksége egy 14 hónaposnak éjjeli cicizésre. Sürgősen szoktasd le, mert ennek hatalmas árát fizeted jelenleg.
Második tanácsom: ne mártírkodj, bátran bízd rá az ismerősre a lányodat, később is nagyon jól fog jönni.
Bocsánat, ha kicsit nyers voltam, de másképp alakultak volna a hasonló gondjaim, ha valaki így a szemembe mondja, mit csinálok rosszul.
Kutya bentre hàzba/lakásba nem való, főleg nem egy kisgyerek mellé, plàne ha màr harapott is.Ez felelőtlenség a részedről, àllatbaràt vagyok, van kutyànk, de kint az udvaron, a cicus dettó.
Berakod a gyereket az àgyba, fél óràt csak elvan, addig el tudsz mosogatni, gyors porszívózàs, felmosàs.
Mosàst indítani pillanatok műve.
Teregetni ő is tud "segíteni".
Vasalni meg vasalsz amikor alszik.
A kandalló vagy kàlyha nem tudom mit írtàl, szintúgy egy veszélyforràs.
Sokat segítenél magadnak, ha nem lenne még pluszban veszélyes dolog a gyerekre nézve.
A szoptatàssal pedig még te magad is fàrasztod, főleg éjszaka.
Nekem rég volt ilyen kicsi a lànyom, segítségem se volt, ràadàsul 3 szobàs hàz, nappali, udvar, de igyekeztem mindent a lehető legbiztonsàgosabbà tenni, így én is nyugodtabb voltam.
Àllat meg bentre nem való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!