Ma állt fel először a kiságyába egyedül a fiam. Mostantól állandóan ott kell állnom az ágya mellett?
Ha nem tud kiesni, akkor nem lesz baj. Gyorsan megtanulnak a popsijukra huppanni.
1 éves kisfiú anyukája
mert egész nap az ágyában van?4
az enyém amúgy sokszor esett, de egyre ügyesebb lesz, hidd el
Alváskor vagy ébredéskor miért áll fel? Akkor miért esne már nagyokat?
Nem értem?
A lányom 16 hónapos és 1 percig sem volt a kiságyban. A szőnyegen tanult meg mászni, a szekrénybe, ajtóba, falba kapaszkodva tanult meg járni.
Még egyetlen egyszer nem esett el.
Hát most kontrázok! Az én 10,5 hós fiam is inkább a szőnyegen van, de aludni a kiságyában szokott. Ebből adódóan ott is ébred fel, és már csak akkor jelez ha elfáradta a lába az ácsorgásba. Pont tegnap néztem végig.... Felébredt, szétnézett, felállt, leszedte a takarót a rácsról, sétikált egy picit, aztán hümmögött, hogy hahó unom magam valaki vegyen már ki :)
De a kérdésedre válaszolva: én tettem be a "mögötte" levő rácshoz plédet ha elborul ne üsse be a buksiját a rácsokba. Bár azért igy is vannak balesetek, mert fej és láb résznél nincs semmi, muszály megtanulnia hogyan kell lecsüccsenni ha elfárad.
Utolsónak köszönöm a választ,erre voltam igazán kiváncsi!:)
Utolsó elötti:persze,hogy a kiságyban van ébredéskor,hiszen ott alszik.Nem igazán értettem a problémádat.A tied talán a szőnyegen alszik?Kiságyban még sohasem állt fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!