Meddig kell kiskádban fürdetni a babákat? Hogyan lehet a nagykádban fürdetni, tegyem bele és hajoljak be lefürdetni? Vagy ti hogy csináljátok, és mikortol?
A barátnőm kicsi kádat vett,3 hósan kinőtte a kicsi, így a kádhoz térdelt és úgy fürdette, de mindene fájt, mert tartani kellett, tehát jobb, ha megvárod amíg a baba tud kicsit ülni és nem kell annyira tartanod.
Szerintem 6-8 hósan , addig jó ha nagyobb a babakád.
Szia! Nálunk amar kinőtte a bébi, pedig nem nagy, csak nagyon szeret lubickolni és félő volt már, hogy beveri a buksiját. Kb. 3-4 hónapos kora óta a nagykádban fürdik. A behajolással az a baj, hogy szétmegy a derekad. Mi egy összehajtott törölközőre térdepelve benyúlunk a kádba. Kb. 1 hónapig behajoltunk, aztán már elengedett kézzel is ment a fürdés.
Üdv.
Szia! Nálunk nem tud még ülni a bébi, hanem háton ill. hason fürdik, élvezi, hogy szabadon mozog mindene. Nekem nem tetszettek az ilyen ülőkék, bár biztos van olyan bébi aki meg azt élvezi.
Üdv.: 2.
Nekünk nagyobb fajta kiskádunk van, de kinőtte a lány már 3 hósan. A lába végigért benne, ahogy rugdosott a fejét bevert. Így átszoktunk most 4,5 hósan a nagykádban (eddig babafürdetővel kibekkeltük)
én lezuhanyozok, utána engedek vizet a kádba, apa mellém adja a kicsit, és a lábamra fektetem, hogy a feje kint legyen a vízből, a popsija meg a kád alján van. Locsizunk, megfürdetem, megfordítom, megmosom a popsiját is, és aha kiveszi, megtörli amíg én is megtörölközöm. Nekünk ez így bevált, eljön majd az idő, mikor apa fürdik vele, és előbb utóbb hogy mindkettőnkkel:-)
Én nem hajolgatok, gond van a gerincemmel, így is fáj, nem ám még ha hajolgatnék is!
amúgy hallgass a szivedre, és akkor tedd nagykádba, ha jónak érzed.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!