11 hónaposan el kell / lehet elkezdeni tápszert adni?
10 hónapos múlt a babám. Szinte az elejétől fejtem neki a tejet, de lassan szeretném befejezni, mert nagyon fáradékony vagyok,a háziorvos szerint kiürültek a raktáraim.
Ilyen esetben kell kezdeni tápszert, vagy váltsam ki az összes étkezést, és ha kap húst, tejterméket, az már fedezi a fehérje-szükségeltét?
Ha tápszer kell, azt a gyerekorvos írja fel?
Én 10 hónapig szoptattam, ezek után tápszert adtam a babámnak reggel és este, vagyis adok még mindig (18hónapos). Ilyenkor már nem az orvos írja fel, hanem bemész egy drogériába, vagy tescoba, vagy patikába (csak ott drága), és veszel valamit. 2-es vagy 3-as számozású kell a babádnak, vannak natúr és gyümölcsös ízek ezer féle (milupa, humana, mildibé, nestlé beba, stb...)
1 éves korig érdemes tápszert adni, utána el lehet kezdeni tejet adni (bár én még nem adtam a lányomnak, én majd 2 évesen kezdem el, azért is adok neki még mindig tápszert).
köszönöm válaszod.
Tejterméket adsz, csak tejet nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!