Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan értessem meg vele hofy...

Hogyan értessem meg vele hofy nem szabad?

Figyelt kérdés

15 hónapos lányom felmászik az ablakba és feláll az ablakpárkányon! Hiába veszem le és magyarázom neki hogy nem szabad megint oda megy! Ha rászólok mikor látom hogy megy megint oda Mászik fel vagy hisztizik vagy mint akit nem is érdekel hogy szóltam mászik fel tovább.

Nem tudom máshová tolni a kanapét, annak a háttámlájára felmászik és onnét lép az ablakba.

2010. jún. 23. 08:04
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Enyém a székről az asztalra mászott rendszeresen egy időben. Büntiből ment a járókába pár percre (egyébként nem használjuk). 1 hét alatt leszokott az asztalra mászásról.

Amíg csak rászóltam, nem volt elég :( Megütés híve pedig egyáltalán nem vagyok.

2010. jún. 23. 08:06
 2/2 anonim válasza:
Nagyon jó az előző tipp.Van egy hely,ami csak büntetés.Szuper a járóka,de lehet egy sarokban levő fotel is.Lényeg,hogy ez csak büntetés.Oda rakod tíz percre(de következetesen ám)és ha látja hogy ebből nem engedsz,akkor nem fog felmászni mert "nem éri meg".
2010. jún. 23. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!