Kotohartya vagy szemgyulladas? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
12napos a kisfiam es tiszta csipa az egyik szeme..mara aligbirta kinyitni,kamillaztam de hiaba..m2008. nov. 4. 14:36
1/4 anonim válasza:
Szia! Mindegy, hogy mi. Lehet, hogy csak huzatot kapott. Szerintem hívd fel a gyermekorvost (nálunk, ha sürgös akkor is oda kell szólni), vagy a helyedben rögtön indulnék az orvoshoz.
2/4 anonim válasza:
Mindenképp orvos! Ha nem javul, lehet át kell mosni a könnycsatornát, és utána nem lesz gond:-) De kapsz szemcseppet, attól is jobb lesz:-)
3/4 anonim válasza:
nekünk most volt ilyen tünet 3 hónaposan én elvittem dokihoz kamillás mosást és szem cseppet (oculogutt.neomycin) adott azt mondta 2-3 nap alatt el kell múlnia ha nem komoly. el is múlt rendesen. Lehet megfázástól is vagy huzattól. Ha kamillázod akkor azt bőven folyasd a szemére és kívűről befelé töröld át.
4/4 anonim válasza:
szia nekunk is tiszta csipa volt a szeme a jobb szeme es elvituk szemeszethez es azt mondta hogy a konny csatorna le megy az orraba es amikor sir a kony lecsorog az orraba de mivel hogy neki meg nem jukadt ki a konycsatorna az orraban nem fojt le a kony es alagyult a szeme ala es ettol begyulladt es kapott ra egy szemcseppet a neve nettacin es ettol meg gyogyult. minden jot jo babazast remelem erthetoen tudtam elmagyarazni . nem kell megijedni kerdezd meg a dokidat errol meglatod hogy o is fogja tudni ezt a dolgot. ne ijedj meg mert szerintem nincs miert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!