4 hónapos fiam,2 napja 2-3óra között fölkel és sír, hogy éhes, miután megettetjük visszaalszik. Napközben 5* eszik 170-et. Mitől lehet ez?
Szia! Nem igazán értem a problémád. Az a baj, hogy éjszaka (újra)felkel, vagy sokallod az 5*170-et? Szerintem mind a kettő normális... Bár azt nem ártana tudni, hogy tápos vagy tejes, hány kiló.
Üdv.
Szia! Így már konkrétabb :) Szerintem várj egy-két napot, mert lehet, hogy ez a hülye idő borította meg egy kicsit. Vagy már egy kicsit több tápira van szüksége... Nekem ugyan tejes bébim van, de akkor tudja jól átaludni az éjszakát, amikor egymás után 1 órás kihagyással 2 vacsi van. Megjegyzem az elmúlt pár napban - pontosabban mióta órát állítottunk - ő is felkel éjszakánként kajálni, összebújni.
Remélem azért valamicskét segítettem. Üdv.
4 hónapos az én babám és 2 hete csak tápszeres. Ő 6x150 ml evett és kb 2 hete éjjel 2-3 között felkelt enni és nappal is egyre többször kért enni 2 óránként, most 3-3.5 órát kibír/ Így elkezdtem neki rizspépet adni délbe és este,, mert szerintem kevés volt neki a tápszer. Azóta éjjel nem ébred fel csak este 8-9 körül elalszik és 5- fél 6-ig durmol , néha ébred meg akkor adok neki kis teát.
Próbáld meg, hogy többet adsz neki, mert 5x-i étkezésnél 200ml az adag. Szerintem kevés neki csak a tápszer lassan megkezdheted neki a hozzátáplálást. Azért kérdezd meg a gyerekdokit vagy a védőnőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!