Mért nem jó a Danoníno? Mért vannak ennyire ellene? Akkor ne adjam a babámnak?
Igen később fog cifrábbakat enni, de amíg lehet,a ddig megpróbálom neki a kevébé rosszat adni.
Itthon vagyok 2 éves koráig, időm van...
Nem hiszem, hogy ezzel ártanék neki.
Amúgy gondolom nem az epertől piros a danonino, még ha epres is.
Persze, ha bölcsibe meg oviba megy, ezt úgy szeretem. Csak sokan elfelejtik, hogy az immunrendszer nagy része a bélcsatornákban van és ha már babakorban agyontömjük a gyereket agyontartósított és cukrozott Danoninoval, akkor az nem biztos hogy olyan jót tesz neki.
Azért bölcsis és pláne ovis korukra kicsikét fejletebb már az immunrendszerekük, mint 10! hónaposan. És nem tudom hol hogy működik, de nelunk nincs Danonino az étlapon a bölcsiben.
Ennyi idősen én sem adtam a lányomnak ilyeneket, semeddig sem tart összeütni egy túrós gyümölcsös desszertet délután, így minimálisra redukálva a tartósítószer bevitelt.
Ennek ellenére én nem ítélek el senki, mindenki azt csinál a saját gyerekével amit akar, én sem szeretem ha beleszólnak. De néhány alapvető dologgal azért jó ha tisztában vagyunk mielőtt cselekszünk!
utolsónak: már kezdtem úgy érezni engem az UFO-hozott:-))
13:45,13:58 és 14:29-es
Amúgy amikor fiam járt bölcsibe (8 éve)akkor nem tejet kaptak, hanem tápszert vagy babatejet, a 2-3 évesek is.
nem tudom most hogy van.
AZ én lányom 10 hónaposan csak a danoninot ette meg,semmi más joghurtot nem fogadott el 1 éves koráig, napi szinten 2-őt bevágott, minden izben szerette, a málnásat banánosat vaníliásat. Most a kekszes görögjoghurt és a milli krémtúró a nyerő!
Soha semmi baja nem volt, nekem is ezek a termékek ízlenek a legjobban, jó sűrű, etetni is könnyű vele.
MOst már 16 hónapos lányom, mikor nagy melegek vannak, a danoninoba pálcikát kell szúrni, lefagyasztani és szuper fagyi! Lányom imádja nyalogatni:D
Nem kifejezetten a Danoninohoz kapcsolódik, inkább az összes gyümölcsjoghurthoz: [link]
A joghurtok terméktesztjeiről van szó benne, érdemes elolvasni.
A kedvenc mondatom: "Külön kiemelésre érdemes az E120-szal jelölt kármin, amely a hazai termékek közül számos piros színű gyümölcsjoghurtnak alkotója. Ez az anyag, amellett, hogy allergiás reakciókat válthat ki, a fügekaktuszokon élősködő bíbortetű nőstényeinek porítmányából vonják ki. Az általunk vizsgált nyugat-európai termékek közül csak a Müller 0,1%-ban fordult elő ez az anyag, a hazaiakban relatíve gyakori (Kyr, Milli, Activia, Könnyű és Finom)."
Hát ezért nem adok én sem többek között Danone termékeket a kisfiamnak.
Én Cserpes joghurtot szoktam adni, pont emiatt. Ha nem tudok venni (Bp-n elég sok helyen kapható), akkor Jogobellát, abban talán nincs annyi kémiai anyag, mint a többiben.
18:09-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!