Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mért nem jó a Danoníno? Mért...

Mért nem jó a Danoníno? Mért vannak ennyire ellene? Akkor ne adjam a babámnak?

Figyelt kérdés
Rengetegen írjátok hogy nem kellene adni a babáknak?De azt sehol sem olvasom,mért nem?Miben különbözik a többi joghurttól?Lányom 10 hós,és imádja.Szoktam még neki adni krémtúrót/bolti/,Danone joghurtot.Ezzel annyira rosszat teszek?Írjátok meg légyszi!Köszönöm a válaszokat.
2010. jún. 22. 13:41
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
0%

Én nem adok, és azért, mert fél perc alatt kész van otthon egy túrókérm, gyümökcsjoghurt, amiben valóban gyümi van, semmi más.

(kis túró+kis joghurt+ bele banán és kész a krémtúró)

Nézd meg egyszer mi van egy danoninoban, bolti joghurtban, és rájössz miben különbözik.

2010. jún. 22. 13:45
 2/20 A kérdező kommentje:
De te is teszel bele a saját krémtúródba joghurtot.Akkor milyet teszel bele?Danone-t,vagy Aktíviát?Köszi
2010. jún. 22. 13:47
 3/20 anonim ***** válasza:
nem teszel.ha akarsz adni neki,adjál nyugodtan,én nem adtam még enyémnek soha.17 hónapos.Danone joghurtot kap,de a pudingot feleslegesnek tartom,minden más tejterméket kap.mi ilyenek vagyunk,lehet később kap,de egyenlőre eszembe se jut,ha vásárolunk,mi se vagyunk ilyen pudingos evők,lehet azért,de azért kap más finomságot,nem kell nekem esni,de nálunk igy hozta a sors,de ha te ugy látod adj neki nyugodtan,szíved joga.
2010. jún. 22. 13:47
 4/20 anonim ***** válasza:
Az egyik ismerősöm egy olyan gyárban dolgozott, ahol a tejtermékeket állítják elő.Azóta ő nem eszi meg a joghurtokat.Egyiket sem.Azt mondta, ne tudjam meg mi van benne, és hogyan csinálják.
2010. jún. 22. 13:49
 5/20 anonim ***** válasza:
0%
Én is házi krémtúrót csinálok,natúr joghurtból! Ez lehet Milli,Danone könnyü és finom,Aktiviát nem adok neki,az felnötteknek való szerintem.
2010. jún. 22. 13:49
 6/20 anonim ***** válasza:

első

Activiát 2 éves kor alatt nem ajánlja a gyártó.

amúgy én szoktam itthon csinálni krémtúrót=túró+sima joghurt+reszelt citromhéj v. pár csepp citrom, valamiylen gyümi bele, de van amikor natúron eszzük, a párom lekvárt szokott rárakni.

Esetleg pici vaniliás cukor.

A párom és a nagyiam szokott boltit is enni, én amióta cukorbetg voltam teljesen leszoktam róluk.

Akkor kezdtem el itthon alkotni joghurtokat, túrókrémetket, mára az egész család rászokott..

2010. jún. 22. 13:58
 7/20 anonim ***** válasza:

Szia! Én megpróbáltam 15 hónapos lányomnál a Danoninot de majdnem elkezdett sírni hogy nincs már több benne. Nagyon kevés, fél fogukra nem elég :) Én eddig azt hittem hogy a benne lévő sok cukor miatt mondják hogy nem szabad.

Egyébként az activiáról jut eszembe, hogy ment a vita hogy 2 éves kor alatt lehet-e adni a gyereknek vagy nem. ENnek az lett a vége hogy a Danon mint gyártót törvényileg kötelezték hogy adja ki az activia marketing fogás. Pontosabban a benne lévő bifidusos nyavalya, lehet adni kisebbeknek is.

Én Danone joghurtot adok az enyémnek már kiskora óta.

2010. jún. 22. 14:08
 8/20 anonim ***** válasza:
Szerintem jó
2010. jún. 22. 14:12
 9/20 anonim ***** válasza:
mi az amiben az van ami rá van írva, se több, se kevesebb?! manapság semmi sem biztos, minden élelmiszernél elmondhatnánk, hogy akik ott dolgoznak...még a házad mellett termesztett zöldséges sem megbízhatóak a talaj miatt. de a babákat gyerekeket sem fogjuk tudni mindig mindentől óvni! Most nem adsz neki, de mi lesz ha pl bölcsibe meg óviba megy? ott még cifrábbakat is fog enni, az iskoláról nem is beszélve.
2010. jún. 22. 14:13
 10/20 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs semmi gond vele. A sima turo is mennyire biztos, akkor ha van sajat tehened, hazi tejed es ebbol keszited a turot ugyan igy a sima joghurtot is. Szerintem azert ezek a dolgok amik babanak adhatok ellenorizve vannak. Azert a ceg is felti a nevet. En szemely szerint nem feltem tolle a gyerekem es ha szereti hat akkor neha kap. Persze ez csak az en szemelyes velemenyem.
2010. jún. 22. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!