Október végén születendő babának elég ez hazahozós ruhának?
Figyelt kérdés
Hosszúujjú body
Talpas polár lábfejes nacika
Kiskesztyű
Kissapka
Polár kis belebújós kardigán
Polár overál
Kötött takaró
2018. szept. 11. 16:59
1/4 anonim válasza:
Ki tudja, milyen idő lesz még...
2/4 anonim válasza:
Október 20-án született a lányom. Borús, ködös, hűvös, esős idő volt amíg a kórházban voltunk, de azon a napon, amikor jöttünk haza sütött a nap és nagyon kellemes idő volt. Én kabát nélkül jöttem haza, annyira meleg volt. Kiszámíthatatlan, lehet, hogy 20fok lesz, de az is lehet, hogy esik a hó. Szerintem készülj több változattal is.
A kislányomra egy rövidujjú bodyt, egy hosszúujjú rugit és egy átmeneti overált adtam, plusz egy vékonyabb takaróval betakartam, de a takarót a kocsiban rögtön levettem és az overált is kicipzároltam, mert a napon nagyon meleg volt a kocsiban.
3/4 anonim válasza:
A kesztyű nagyon nem kényelmes, főleg feladni rá, inkább zárt kezű overált vegyetek. Plusz a kardigánra és a gatyára a polár anyag miatt marha nehéz lesz felapplikálni az overált is. Jobban jártok egy sima rugival a body fölé és arra az overál.
4/4 anonim válasza:
Nacika meg kardigán az felejtős, vegyél neki rugikat inkább, nadrágot majd akkor kell ráadni ha már mászik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!