Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 hónapos nagyon érdeklődő...

11 hónapos nagyon érdeklődő babámat hogyan altassam el este?

Figyelt kérdés

Még cicizik elalvás előtt, de már nem elég neki az ellazuláshoz és állandóan újra fel akar kelni a kiságyból.

Nem szoktam ringatni -már 8 kg elmúlt, nem szeretném rászoktatni az előringatásra- inkább csak a hátát simogattam korábban elalvás előtt, de mostmár sokkal nehezebben zárja ki a külvilágot, mint korábban.

2010. jún. 22. 13:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Rakd be a kiságyba, és hagyd egyedül. Hidd el, ez a legjobb módzser. Eljátszik egyedül az ágyban, majd ha megunja elalszik. Lányom este mászik be a kiságyba, hogy aludjon.
2010. jún. 22. 13:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Az én fiam is 11 hós, és most nagyon későn alszik el. Mi mondjuk egy ágyban alszunk, de sosem erőltettem az elalvást. Ha már eléggé fáradt, elalszik cicin, csak győzzem kivárni. ;) Ha már nagyon nyűgös, felcsapom magamra (kendőben vagy mei taiban), és sétálunk egyet a környéken. Ha úgy érzed, hogy az érdeklődés a gond, akkor próbáld meg kizárni a külvilág ingereit, de lehet, hogy csak nem elég álmos, és esetleg már megváltozott a ritmusa, megpróbálhatod esetleg kicsit később letenni. Vagy a háti hordozás is beválhat, abba jól bele tudnak lazulni. Sok sikert!
2010. jún. 22. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!