11 hónapos nagyon érdeklődő babámat hogyan altassam el este?
Figyelt kérdés
Még cicizik elalvás előtt, de már nem elég neki az ellazuláshoz és állandóan újra fel akar kelni a kiságyból.
Nem szoktam ringatni -már 8 kg elmúlt, nem szeretném rászoktatni az előringatásra- inkább csak a hátát simogattam korábban elalvás előtt, de mostmár sokkal nehezebben zárja ki a külvilágot, mint korábban.
2010. jún. 22. 13:14
1/2 anonim válasza:
Rakd be a kiságyba, és hagyd egyedül. Hidd el, ez a legjobb módzser. Eljátszik egyedül az ágyban, majd ha megunja elalszik. Lányom este mászik be a kiságyba, hogy aludjon.
2/2 anonim válasza:
Az én fiam is 11 hós, és most nagyon későn alszik el. Mi mondjuk egy ágyban alszunk, de sosem erőltettem az elalvást. Ha már eléggé fáradt, elalszik cicin, csak győzzem kivárni. ;) Ha már nagyon nyűgös, felcsapom magamra (kendőben vagy mei taiban), és sétálunk egyet a környéken. Ha úgy érzed, hogy az érdeklődés a gond, akkor próbáld meg kizárni a külvilág ingereit, de lehet, hogy csak nem elég álmos, és esetleg már megváltozott a ritmusa, megpróbálhatod esetleg kicsit később letenni. Vagy a háti hordozás is beválhat, abba jól bele tudnak lazulni. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!