Hogy altassam el este a kiságyban?
mind a 3 gyerekem cicin aludt el este a nagyágyban utána raktam át a sajátjába
de ha éjjel felébredt akkor már lusta voltam vissza rakni :-/
mind a 2 nagyobb olyan 1 éves volt mikor már stabilan végig aludta az éjszakát és olyan 1-1,5 évesen szoktak rá arra h maguktól aludjanak el ha fekvés idő van
alig 1.5 hónaposan ne várd még h tőled független legyen kellesz még neki és kell az is h jó kis fészek melegben aludhasson el akár melletted is
ha át szeretnéd szoktatni akkor akkor több lépésben tedd
1. ne járkálj vele ne ringasd mikor alvás idő van akkor fektesd le a nagyágyba és búj mellé úgy aludjon el majd tedd be a sajátjába éjjel ha ébred akkor ugyan így altasd vissza
2. ha ez már megy akkor tedd be az ágyába de maradj mellette ülj mellé egy székre és fogd a kezét simogasd ha már így is könnyem elalszik akkor
3. most már elég lesz kicsit simizni és puszi mert megtanulta h ekkor alvás van
viszont ez lassú dolog ne várd h 1-2 hét alatt megszokja
és az első évben sokat változik majd még az alvási szokása mennyiségileg is rendszerességben is
lehet hogy nekünk is a kókusz matrac a lúdas?
4,5 hónapos de ahogy leér a popója rögtön fent van, pedig mélyen alszik a szopi után!
Köszi a tippeket. Már próbáltam, hogy a pléden (amin aludtam) próbáltam altatni, de nem jött be.
A Dentinox-os (illetve nélküle) dörzsizés tetszett, jót mosolyogtam rajta :-)
Nálunk az sem vált be, hogyha bealudt a nagyágyban és átrakom, mert pár perc múlva felébred.
Az a baj, hogy Rékababa elég sírós kislány, már a kórházban is az volt. Állandóan kézben szeretne lenni, épp ellenkezője az 5 éves bátyjának. Ővele sosem voltak ilyen gondok. De hát különbözőek vagyunk nemdebár :-)
Mától 2 hétig szabin van a férjem, úgyhogy megpróbálom rögtön ott altatni, max. simizem 2-3 órán keresztül :-( Előbb-utóbb csak elalszik remélem. Azért ha van valakinek még jó ötlete csak írjon!!! Előre is köszi!!!
Amúgy a szivacsmatrac szerintem sokkal jobb, mint a kókusz - legalábbis a mi lányunknál. Örülök, hogy kicseréltük, így legalább nappal abban alszik + nálunk is szeret a hordozóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!