Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak? Altassam...

Mit csináljak? Altassam órákon át a kiságyban vagy válasszam a könnyebbik utat és vegyem ki és altassam a hasamra fektetve?

Figyelt kérdés
11 hónapos a fiam és kb 2 hete nagyon nehezen alszik el az ágyában! Ezt úgy kell érteni, hogy volt amikor 1,5 órát is ott voltam vele és nem aludt el! Elfekszik, majd leragad a szeme, van amikor fekszik fél órán át, aztán egyszer csak felül, nagyot vigyorog és feláll, játszani akar, engem meg a gutaütés kerülget! Viszont ha kiveszem és a hasamra fektetem gyorsan elalszik. Kezdek belefáradni már a hosszú altatásokba.... Mit tanácsoltok? Mit tegyek?
2010. jan. 6. 22:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam, hogy ha sír kiveszem, ha megnyugodott visszateszem. Lehet,hogy először többször el kell ezt játszani.
2010. jan. 6. 22:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha elaltatnád a hasadon és beteszed a kiságyba utána?

Én néha(nagyon néha)így csinálom 10 hós babámnál.

2010. jan. 6. 22:16
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem sír, csak ha otthagyom egyedül a szobában, de azt nem szoktam! Csak egyszerűen kipattannak a szemei és játszani akar.

Én is ezt csináltam ma is, hogy elaltattam a hasamon és be az ágyba, de félek hogy hozzászokik.

2010. jan. 6. 22:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Az enyém 8 hósan csinálta ezt, szépen hozzászokott az anya pociján való elalváshoz, majd 11 hótól csak leraktam az ágyába és kész. Azóta is így van. 18 hós.

Szerintem altathatod úgy nyugodtan és ha egy kicsit érettebb lesz, 1-2 hónap múlva visszaáll a régi rend.

Nálunk visszaállt.

(8 hósan állt fel a fiam és onnantól kezdve nem akart fekve maradni.)

2010. jan. 6. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!