Adnátok így a nevet?
Figyelt kérdés
Az egyik rokonom kislányát Védának hívják. A szüleink szomszédok, a gyerekeink szoktak együtt játszani. Nekem is ez a név tetszik, de kétségeim vannak miatta. Senkit sem hívnak Védának a kis városunkban, csak az ő lányát.2018. szept. 7. 07:48
1/13 anonim 

válasza:

Nem semmiképpen sem. Gondolom az ismerősöd erősen ezozik, mert ez egy okkult név, ami sajnos nem egy jó ómen, ha valaki egy ilyen nevet választ a gyermekének.
2/13 anonim 

válasza:

1+ Bölcsességnek írják a jelentését, de ez csak kamu. Ez egy masszív ezos okkult név. Ami több rosszat fog hozni ennek a gyermeknek az életébe és sorsába, mint amit rémálmukba sem gondolnak a szülők. Szóval ha jót akarsz magatoknak inkább ezt a nevet felejtsd el.
3/13 anonim 

válasza:

Nálunk az oviban több Véda is van. Ha ez tetszik és nem zavar, hogy az ismerősi körben van ilyen (ez nekem speciel kizáró ok), akkor hajrá.
Még hogy okkult... mindjárt maga a sátán >:Đ
4/13 anonim 

válasza:

Indiai származású név (meg a My Girl című film jut róla eszembe, amiben azt hiszem, a sztori szerint hippi volt az anyuka), számomra is kicsit utánzásnak tűnne "véletlenül" még egy Véda a szomszédban, nem a rokonság rosszallása miatt, de hátha a lányod is így érezné. Legyen a tiéd Indira - jelentése "szikrázó" és még sokkal ritkább :)
5/13 anonim 

válasza:

A te gyereked, nem az enyém, persze, a gyerekednek adnám ezt a nevet, végülis jobb mint a Csenge, Dorina, Fanni, Hanna, és a többi tucatnév...
6/13 anonim 

válasza:

Véta vagy Víta esetleg?Hasonló de mégsem ugyanaz.
7/13 anonim válasza:
8/13 anonim válasza:
Adelina, Eleonóra, szerintem ezek is jók.
9/13 anonim 

válasza:

Két együtt játszó gyereknek ne legyen egyforma a neve. Valami más nevet válassz, sok szép név van: Noémi, Csilla, Kinga, Laura, stb. Jázmin, Kincső
10/13 anonim 

válasza:

Hát, nekem ha rég óta nagyon tetszene a név, adnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!