Kezdek nagyon kiakadni. Mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
Igyekeztem kialakítani napirendet, sikerült is: napi 2alvás, este 8 nagyed9kor csicsi reggelig, ezzel nincs is baj...egy ideig szépen hang nélkül ment...de egy-két hete iszonyú csindradatta van ha beteszem a kiságyba...pedig fáradt, elalszik rajtam, igaz én szoktam ringatni és ha elaludt teszem be a kiságyba...ezzel sosem volt gond...de egy ideje...szörnyű, nagyon szörnyű ordítás, üvöltés...teljesen kivagyok...:( Nem tudom, hagyjam sírni, vagy ringassam tovább?? 11 hónapos2010. jún. 22. 08:54
1/4 anonim válasza:
ne ringas. tedd be az ágyba, maszirozd egy kicsit, beszélj hozzá, és hagyd ott. Ha nagyon üvölt, akkor vissza, simi, beszéd, ki.
Az első pár napot ki kell bírni.
Ne vedd ki,mert akkor megint üvölteni fog, mert azt akarja, hogy kivedd (ő nem tudja,hogy utána megint visszarakod, csak azt üvöltök -> felvesznek)
2/4 anonim válasza:
Szia!Kiváncsi lennék én is,mert az én 11.5hónapos fiam is kb. 2hete nagyon nehezen alszik el,de még nappal is,éjszaka is többször ébred.Én a frontokra tippelek hideg-meleg,folyamatosan váltogatják egymást,megviseli őket is.
3/4 anonim válasza:
Ez így van ahogy az első válaszoló irja.Nekem még csak 2 hónapos a babám de a leg elejétől kiságyba alszik és nem az ölembe.Az első gyerekemnél sajnos ezt nagyon elrontottam és ebből tanultam is.Ha itt az alvás ideje akkor szépen beteszem a kiságyba és megsimogatom egy kicsit beszélek hozzá és hagyom.Valamikor 3-4 alkalommal is vissza megyek mire elalszik de van amikor egyből sikerül neki.Nem mondom hogy ez mindenkinél beválik de nekem igen.Egy próbát megér.Természetesen neki is vannak rossz napjai és akkor sajnos nem igazán tudom ezt alkalmazni mert akkor akár hol van nyüglődik.
4/4 A kérdező kommentje:
Ő 3 hetes kora óta átalussza az ájszakát, KISÁGYBAN...ehhez ragaszkodtam, lehet,h nem jól tettem fel a kérdést... mi üthetett belé? Hogy mindennap eljátszuk 3szor ezt a ceremóniát? ringatom, simizem, leteszem-üvölt? Üvölt 10-30 percet, utána vagy nem bírom és felveszem vagy elalszik és alszik 1-1 és fél órát? Nem értem...azt érteném ha most szoktatnám ehhez, de ez már ki volt alakulva...próbáltam, azt is,h napi egyszer alszik, gondoltam biztos kevesebb az alvási igénye, de akkor este nem birja 7ig se...lehet,h tényleg csak a frontok...mert most nem is fogzik és nem is beteg(akkor még rosszabb)...ez a tanácstalanság őrjitő...:(((((
2010. jún. 22. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!