Canadaban vagyok! Itt szinte semmit sem kapsz ami europai. Viazont europai modon tudom nevelni babamat. Isszuk a meccsek teat. Hanyszor adjam neki? konnyebb szeklet, hogyan?
Bár én a mecsek teát nem próbáltam,azért hátha tudok segíteni... :)
Szóval én kamilla teát itattam a babámmal,nálunk az vált be.A kamillát azt világosra kell főzni egy deci teához egy kiskanál cukrot kell tenni.A cukor miatt lesz hashajtós.Gondolom mivel a mecsek tea is hasonló,van benne kamilla is,így azt is így kell alkalmazni.Ja és a kamilla teából nem kellett(és nem is szabad!)sokat adni és hosszú ideig használni.Pár korty 1-2x napközben és meg is hozta a várva várt hatást... :)
Amúgy anyatejes,vagy tápszeres a picid?
Szia!En is Canadaban vagyok.nekem nagyon bejott a fennel tea,tudsz venni a no frillsben.es en ittam,a babo szepen pukizgetott,kakilt.
anyatejes,volt az elso 6-7 hetben,hogy 13 napig nem kakilt,de ez TELJESEN NORMALIS-a doki szerint.de megprobalhatod a kaporvizet is -azt a shoppersben talalod.ha van meg kerdesed,irj nyugodtan.
A védőnőm szerint azért kakilt nehezen a babám, mert a híg széklet nem váltja ki a székelési ingert. Állandóan nyögött, erölködött, de csak lázmérővel, vagy szélcsővel volt neki.
Én hiába itattam bármilyen teát, cukros vizet, semmi nem segített.
Most 12 hetes, és még mindig csak úgy van kaki, hogy Laevolak szirupot kap minden nap. (nem tudom, kint van-e ilyen, tulajdonképpen hashajtó)
Ezt találtam a mecsek baby teáról:
Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását népgyógyászati adatok igazolják.
A teakeverék alkotórészei görcsoldó, emésztést elősegítő hatásúak.
Javallat:
A teakeverék fogyasztása csecsemők és kisgyermekek számára ajánlott szélgörcsök, puffadás esetén.
Összetétel (1 filter hatóanyag tartalma):
0,50 g édesköménytermés (Foeniculi dulcis fructus)
0,50 g kamillavirágzat (Matricariae flos)
Használati előírás: naponta 0-6 hónapos korig 1 filtert, 6 hónapostól 3 éves korig napi 2-3 filtert, 3 éves kor fölötti gyerekek és felnőttek esetében napi 3-5x1 filtert 3-5 dl forrásig melegített vízzel leforrázni, majd lefedve 5-10 percig állni hagyni. A filter eltávolítása után egyéni ízlés szerint fogyasztható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!