Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha meglesz a baba konnyebb...

Ha meglesz a baba konnyebb rovid hajjal mint hosszuval?

Figyelt kérdés

Felrakok egy kepet a mostani hajamrol es a ket esedekes fazonrol ahogy le szeretnem vagatnimha ti is ugy gondoljatok h egyszerubb,gyorsabb es praktikusabb babaval.Velemenyek???Szavazzatok:)

[link]

2010. okt. 22. 00:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte nem érdekes még a dolog,csak már akkortól,mikor tud fogni.Ha hosszú hajam lenne,én nem vágatnám le csak ezért,hanem feltűzném.De ha amúgy is kacérkodsz a gondolattal,változást szeretnél,akkor csak rajta:)
2010. okt. 22. 00:03
 2/14 anonim ***** válasza:
Megnéztem a képedet is,a másik kettővel sem leszel előrébb a csimpaszkodás szempontjából,az én hajam ugyanolyan,mint a második,bizony meg-meg markolásszák:)Egyébként nekem ez tetszik,nemrég növesztettem meg ilyenre:)Ráadásul ezt a fajta frizurát még összefogni sem nagyon lehet..
2010. okt. 22. 00:06
 3/14 anonim ***** válasza:

Szia.

En is ebben a dilemmaban voltam.

Mindig huzza a hajamat es levagattam, hogy akkor nem fogja. Ugyan ugy cibalja egesz nap, de mar nem tudom ossze kotni, ha esetleg nincs idom beszaritani/kivasalni.

Tehat en azt mondom ne tedd, mert szep hajad van es megbanod.

Ha azert tenned, mert unod a mostanit akkor pedig jol, fognak szerintem allni :)

Szep estet :)

2010. okt. 22. 00:07
 4/14 anonim ***** válasza:
Gyönyörű hajad van, szerintem a pici miatt nem érdemes levágatni, csak ha egyébként is szeretnéd. Az, hogy beleakadjon a baba elkerülhetetlen még akkor is, ha valakinek fiúsan rövid haja van. De ha mindenképp vágatnád, akkor az első verzió szerintem jobban állna, és annyira nem drasztikus, mint a második.
2010. okt. 22. 00:08
 5/14 anonim ***** válasza:
Engem egyáltalán nem zavar hogy hosszú a hajam pedig már derékig ér, és a kisfiam már 2 éves. Általában összefogva hordom itthon , de nem vágatnám le emiatt. De ha változatosságra vágysz akkor nyugodtan :) Igazából amiket feltettél képeket mindbe ugyanúgy bele tud kapni a baba tehát ebből a szempontból nem lényeges, ezeket is össze kell majd fogni :) Kezelhetőségre meg szintén ugynaolyan szerintem mert a 3. kép a rövidebb fazon az csak beszáritva jó, a 2. kép pedig nem sokkal rövidebb mint a te hajad :)
2010. okt. 22. 00:08
 6/14 anonim ***** válasza:

Szerintem semmit nem nyersz ezekkel a frizurákkal. A mostanit nem gond, ha elalszod, nem baj, ha nem tudod beszárítani, mert össze tudod fogni egy mozdulattal. A rövidebb szerintem ilyen szempontból a legrosszabb hossz, ez az, amivel a legtöbbet kell foglalkozni. Tudom, mit beszélek, eddig kétszer vágattam le a derékig érő hajam teljesen rövidre, most épp növesztem, de minden hajhosszban van tapasztalatom. A fiúsan rövid jó, mert azzal tényleg nincs gond. A középső képen lévő hossz elég praktikus, mert már össze lehet fogni, csak éppen összefogva semmit nem mutat.

Én a legjobban azt a hosszt szeretem, ami most neked van. Kicsit tovább tart a hajszárítás, ez igaz, de egyetlen hajtűvel úgy fel lehet tűzni, hogy alkalmi viseletnek is szuper. Plusz tényleg szép hajad van, bár gondolom, hogy itt be van sütve vagy csavarva, de ha jól látom, egy könnyen kezelhető típus, amivel nem lenne sok gondod így hosszún sem.

2010. okt. 22. 00:27
 7/14 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszokat,igazabol nem a baba bepekapaszkodasatol tartok hanem az idoigeny,praktika szempontjabol akartam valtoztatni.Tenyleg nincs sok gond a sajatommal,csak gondoltam praktikusabb egy rovidebb haj.Sutes nelkul ma mar a derekam kozepeig er es ha nincs idom,kedven csak osszefogom...Meg1x koszonom a valaszokat,kellemes babazast,jo ejt mindenkinek!!!:)
2010. okt. 22. 00:53
 8/14 anonim ***** válasza:

Ha egyenes a hajad, akkor tényleg könnyebb lesz ha levágatod.

Szerintem bármelyik jól állna. Én is levágattam anno, mert nem volt időm besütni vagy berakni. Nekem is egyenes a hajam. És jól jött, mert tényleg nem volt idő sokat vacakolni vele.

2010. okt. 22. 07:47
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem is hosszú hajam van, össze van kötve és ennyi. sosem volt belőle probléma, nem volt a csimpaszkodós fajta a kisfaim.
2010. okt. 22. 07:57
 10/14 anonim ***** válasza:
Szia!Nagyon szép a hajad szerintem is,de én a változtatás híve vagyok(lehet mert fodrász a tesóm).Gyorsabb annyiból lenne,hogy hamarabb szárad.Nekem a harmadik kép tetszik,az én hajam is ilyen csak fekete és rövidebb picit,kb 2 hónapja vágattam le.De viszont ezt tényleg vasalva klassz,igy időigényesebb.A baba meg ugyanúgy bele csimpaszkodik:-)Szerintem akkor válts ha úgy érzed Te szeretnéd,a baba miatt felesleges.
2010. okt. 22. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!