Ha meglesz a baba konnyebb rovid hajjal mint hosszuval?
Felrakok egy kepet a mostani hajamrol es a ket esedekes fazonrol ahogy le szeretnem vagatnimha ti is ugy gondoljatok h egyszerubb,gyorsabb es praktikusabb babaval.Velemenyek???Szavazzatok:)
Szia.
En is ebben a dilemmaban voltam.
Mindig huzza a hajamat es levagattam, hogy akkor nem fogja. Ugyan ugy cibalja egesz nap, de mar nem tudom ossze kotni, ha esetleg nincs idom beszaritani/kivasalni.
Tehat en azt mondom ne tedd, mert szep hajad van es megbanod.
Ha azert tenned, mert unod a mostanit akkor pedig jol, fognak szerintem allni :)
Szep estet :)
Szerintem semmit nem nyersz ezekkel a frizurákkal. A mostanit nem gond, ha elalszod, nem baj, ha nem tudod beszárítani, mert össze tudod fogni egy mozdulattal. A rövidebb szerintem ilyen szempontból a legrosszabb hossz, ez az, amivel a legtöbbet kell foglalkozni. Tudom, mit beszélek, eddig kétszer vágattam le a derékig érő hajam teljesen rövidre, most épp növesztem, de minden hajhosszban van tapasztalatom. A fiúsan rövid jó, mert azzal tényleg nincs gond. A középső képen lévő hossz elég praktikus, mert már össze lehet fogni, csak éppen összefogva semmit nem mutat.
Én a legjobban azt a hosszt szeretem, ami most neked van. Kicsit tovább tart a hajszárítás, ez igaz, de egyetlen hajtűvel úgy fel lehet tűzni, hogy alkalmi viseletnek is szuper. Plusz tényleg szép hajad van, bár gondolom, hogy itt be van sütve vagy csavarva, de ha jól látom, egy könnyen kezelhető típus, amivel nem lenne sok gondod így hosszún sem.
Ha egyenes a hajad, akkor tényleg könnyebb lesz ha levágatod.
Szerintem bármelyik jól állna. Én is levágattam anno, mert nem volt időm besütni vagy berakni. Nekem is egyenes a hajam. És jól jött, mert tényleg nem volt idő sokat vacakolni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!