Ha meglesz a baba konnyebb rovid hajjal mint hosszuval?
Figyelt kérdés
Felrakok egy kepet a mostani hajamrol es a ket esedekes fazonrol ahogy le szeretnem vagatnimha ti is ugy gondoljatok h egyszerubb,gyorsabb es praktikusabb babaval.Velemenyek???Szavazzatok:)
2010. okt. 22. 00:01
11/14 anonim válasza:
szerintem sokkal egyszerűbb hosszú hajjal. Én is le akartam vágatni szülés előtt , de hamarabb jött a baba. Nagyon örülök, hogy nemtettem, mert semmi időm nem jutna rá, annyira el vagyok foglalva a gyerekkel meg a háztartással, ezzel még kultűráltabb fejem van, mint egy nem beszárított röviddel...
12/14 anonim válasza:
Szia! Nagyon szép hajad van, én nem vágatnám le a helyedben. Csimpaszkodás szempontjából mindegy milyen hosszú, de a rövidebb fazonokat még össze sem tudod kötni. Nekem vállig érő hajam van, ráadásul göndör, úgyhogy nem igazán tudok vele mit kezdeni, kivasalni nincs időm, megszárítom, felcsatolom és kész. És ahogy előttem írták, így még mindig kulturáltabb fejem van, mint beszárítatlan rövid hajjal.
13/14 anonim válasza:
nekem a mellem alattig érő hajam volt,már a terhesség végén levágattam pont ilyesmire:)ha gondolod küldök privibe képet:)
14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom mindenkinek a valaszokat es kedves utolso szivesen fogadnam a kepedet:)Elorre is koszi:)
2010. okt. 23. 01:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!