Miert mondjak, hogy 12 het utan konnyebb lesz minden?
Nekünk annyiban lett könnyebb hogy összeszoktunk, nem paráztam már annyira a dolgokon, minden rutinosabb lett. Illetve a babák többsége (azt mondják) 3 hónapos korára átalussza az éjszakát, mondjuk az én lányom 4 hónapos de ő kel enni éjjel is. Meg 3 hónaposan már bátrabban mentem vele mindenhova. Jobban lefoglalják a játékai...
És a hasfájás is eddigre általában elmúlik. Ilyen kis apróságok, de összeségében sokat számít.
A 3. hónapban lesz túl a fejlődési ugráson,ami minden gyereket másképp érint.Van amelyik baba többet eszik,mások nyűgösebbek.
Az anyuka szempontjából...hát én kb. addig éreztem úgy,hogy húúú baasszus rohadt fáradt vagyok,ez a 3 hónap végére már jobb lett.
A baba is kommunikatívabb,képesebb a kompromisszumra.Mostanra már lesz rendszer a napirendjében,ha nincs,elkezdheted szoktatni.Már mosolyog,játszik.Szerintem könnyebb egy kicsit a 3 hónap végére.Aztán jön az ülnimégnemtudokdeszeretnék korszak,na az még egy kicsit nehézkes.
Koszonom szepen a sok valaszt. Most mar ertem. Haaat az tenleg nagy segitseg lesz ha elmulik a hasfajas mert sajnos szenvedunk tolle. :( Faradnak erzem magam en is pedig csak egyszer kell a pici fiam ejszaka 2-3 korul es este 8-tol alszik. A gond velem van sajnos utanna nem tudok visszaaludni hiaba vagyok hulla a faradsagtol. Igazatok van most meg nem koti le semmi jatek hiaba mutogatom neki, egy ideig bamulja aztan jon a keserves siras, hogy "anya vegyel fel es setalgass velem fel ala" :)
Koszonom megegyszer mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!