Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit lehet tenni, ha a kéthetes...

Mit lehet tenni, ha a kéthetes babám egész nap sír, alig alszik, mert csak kézben hajlandó megnyugodni? Amint leteszem, felébred, és sír.

Figyelt kérdés
2008. nov. 3. 17:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Szoptatod? Van elég tejed? Vagy tápos? Akkor próbálj neki többet enni adni. A sírás oka legtöbbször az éhség. Ha megeteted, és megnyugszik, akkor éhes volt.

Ha ez sem, akkor is a sírás jelzi, hogy valami nem oké. Legjobb esetben csak simán a közelségedre van szüksége.

2008. nov. 3. 17:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy a közelségemre van szüksége, de pár dolgot kénytelen vagyok megcsinálni nélküle (fürés, wc, minimális takarítás, stb).
2008. nov. 3. 17:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

A két hetes baba még nagyon kicsike.Ilyenkor csak egy fontos dolog van számára,az evés.Szerintem az lesz a gond.Ha a hasa fájna azt észre vennéd annyira jellemző tünetei vannak.Ha jól van lakva Ő utána alszik.Eszik-alszik.A saját tapasztalatom legalább is ez volt.Mindent le tudtam rendezni otthon,mert aludt szinte mindig ha nem evett.Meglehetősen nagy mennyiséget képesek megenni,ne lepődj meg.

2008. nov. 3. 20:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Egyetértek az elöttem íróval. ESZIK-ALSZIK, ez a 2 hetes baba napirendje. Van elég tejed? Meg tudod mérni mennyit eszik??? Próbáld meg tápszerrel pótolni és akkor kiderül hogy csak éhes volt e....

Nekem az orvos azt mondta hogy nem létezik híg anyatej, de én bebizonyítottam hogy igen. nem volt neki elég tápláló és nekem a tápszeres pótlás vált be.

2008. nov. 4. 06:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Valószínűleg éhes lehetett.
2008. nov. 5. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!