Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem tud megnyugodni a...

Miért nem tud megnyugodni a kisfiam?

Figyelt kérdés
Kisfiam 4 hónapos és folyamatosan, megállás nélkül -és ezt szó szerint értsétek- jár a keze lába, de nem csak úgy rugdos, hanem iszonyúan kapálózik és a kezét is állandóan fel-le mozgatja, sokszor fejbe csapja saját magát. Gyakran ezért nem tud elaludni sem, mert szinte rángatózik. Mintha állandóan ideges lenne. Mitől lehet ez és kihez forduljak?
2011. máj. 31. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:
de nem egész nap csinálja,nem?mert ez bizonyos szintig természetes.az én kisfiam is csapkodott,mert új dolog volt neki és élvezte.mi mást is csinálhatna szegény:)
2011. máj. 31. 19:59
 2/4 anonim ***** válasza:

első vagyok

de az is lehet,hogy nagyon fáradt és túlpörgött.az én kisfiam akkor szokta még ezt csinálni

2011. máj. 31. 20:00
 3/4 A kérdező kommentje:
tudom, hogy annak a jele is, de egész nap csinálja.
2011. máj. 31. 20:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam ugyan ilyen, ő 5 hós, de ha adok a kezébe valamit, szépen elnézegeti, próbáltad már? Vagy én amíg nem tudott hasra fordulni, ilyenkor hasra tettem :)
2011. jún. 1. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!