Nem tudom el dönteni hogy legyen e testvér? Tapasztalatokat szívesen fogadok
Ha egyke marad, akkor gyakorlatilag nem adsz neki vmit. :)
Persze, nezopont kerdese.
A lenyeg, hogy a ferjeddel egyet ertsetek ebben a dologban.
Szerintem olyan szovetseg, ami testverek kozott johet letre, nem hasonlithato semmilyen mas emberi kapcsolathoz.
Beletrafáltál. Se nekem se a férjemnek nem jó a viszonya a testvérekkel.
Nekem 3 neki 1 van. Ebből csak a bátyámmal vagyunk beszélőviszonyban...
SZóval nekünk nagyobb ajándék lett volna, ha nincsenek...
Legjobb barátnőm egyke, akire mindig mindenben számíthatok úgy 15 éve. ÉS azt mondja, a világ legjobb dolga egykének lenni. ÉS sosem volt egyedül.
A fiam meg köszöni szépen, nem szeretne testvért. (és nem miattunk, sosem szeretett volna)
Nekünk nem lett testvér, pedig hármat terveztünk. Sokkal nagyobb anyagi és mentális teher, mint amit előre gondoltunk.
Csodás példa az itt válaszolók. Habos-babos álom. Ja, persze. Csak szülessen betegen, vagy csak egy kis fejleszthető hiányosságal. Ami persze átvèszelhető, ha van anyagi tartalék ÉS családi összetartás, segítség.
Én nem tudtam visszamenni dolgozni, csak a gyerek 4 éves korában, mert kiderült, hogy epilepsziás, és a gyógyszerbeállìtás idejére nem mehetett közösségbe.
Minden tartalékunkat feléltünk. A betegség miatt általános lemaradásban van, így folyton hordani kell ovis kora óta tornára, logopédushoz, fejlesztésre, pedig már iskolás. És ezeknek az óradìja 2-3000 Ft, és hetente jár 2-3 alkalommal.
El se tudnám képzelni, hogy oldanánk meg a testvért.
Főleg ilyenkor nyáron, 11 hét szünettel. Plusz a téli, tavaszi, őszi szünet cirka 4 hét.
És a betegségek miatti táppénz. Szerencsére az már elmaradozott.
Mert rosszul fogod meg a dolgot.
Nem testvért kell akarni. Ha vágytok mindeketten még egy gyerekre, akkor hajrá, ha felelősséggel be is tudjátok vállalni. Nem testvér. Egy másik önálló gyerek.
Nem szeretne testvért.
De szegény azt se tudja, milyen az...
Egyèbként igen, a gyereket kell akarni, nem testvért.
Én vàgytam arra, hogy újra átélhessem, milyen egy újszülött illata, hogy fog kinèzni, más nemű lesz-e, illetve màsodszorra mindent sokkal lazàbban fog fel az ember, ezáltal jobban tudja élvezni is:)
Penzt nagyjából ki tudod szamolni...
Türelem van 1 gyerekkel? Ha nincs, akkor 2vel sem lesz.
Nem testver kell, hanem kell nektek meg egy gyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!