Melyik fajta tejpépet szeretik babáitok? Mi a kedvencük?
Figyelt kérdés
Csak azok az anyukák válaszaira vagyok kiváncsi,akik adnak babáiknak,köszönöm.2010. jún. 21. 15:48
1/12 anonim válasza:
Milupa almás, és Milupa vaníliás tejpépet szereti.Az almást a legjobban.
2/12 anonim válasza:
már nem eszi meg a fiam, de 1,5 éves koráig szerette. milupát evett, meg hippet, nutrilont. ezeket szerette, a dm-eset nem, pedig az jó áron van:)))
3/12 anonim válasza:
Én drágám szerencsére nem válogatos és barmelyiket megeszi.
Baby dream- gyümölcsös.
Hipp,bármelyik.
4/12 anonim válasza:
Nálunk a sima nestle rizse a kedvenc,de csak mindig keverek hozzá neki mindenféle gyümölcsöt:)Ezenkívül még a milupa kekszes-piskótásat esszük,de azt is ugyanígy.
6/12 anonim válasza:
Nekem csak a natúrt ette meg. Ahhoz kevertem még gyümölcsöt. Még ez a legegészségesebb is.
7/12 anonim válasza:
Milupa vaníliás, banános, kekszes-piskótás. Ezeket váltogatom, többit még nem kóstoltuk.
8/12 anonim válasza:
Milupa vaníliás jóéjt nem jött be neki. De a Nestlé gyümölcsöset imádja. Mást még nem próbáltam.
9/12 anonim válasza:
csak a mildipépet és a dm eset amelyik ízesített. a drágákat nem szereti, pedig azt is kipróbáltuk a milupát meg kiköpte.
10/12 anonim válasza:
Válogatós a kicsim, sokat próbáltunk, de csak ez a pár jön be, a többit kiköpi, kiöklendezi.
Milupa: vaníliás, kekszes-piskótás, sztracsatella
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!