Szeretnék főzni neki! Milyen főzelékeket adhatok neki és hogy csináljam? 4 hós
Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 13:19
11/15 anonim 

válasza:

Én is úgy tudom csak új krumplit nem lehet adni (valaki tudja, hogy mért nem megoszthatná velünk, köszi). Új répát lehet. Én legelsőnek sós vízben főtt krumplit adtam neki. Utána almát krumplival, később kóstolta a céklát, répát, sütőtököt, barackot. Mi 5 hónapos kezdtük hozzátáplálni a fiamat mert elfogyott a tejem.
12/15 anonim 

válasza:

Na ez állat. Múlt héten új krumpliból főztem tejfölös krumplifőzeléket, kislányom is azt ette (mondjuk Ő 16 hónapos) fasírttal. Én is szeretném tudni, hogy mi a baj az új krumplival. Köszi előre is.
13/15 anonim 

válasza:

Ja (16:05), Én is úgy hámozom az új krumplit is, mint a régit, nem levakarom a héját.
14/15 anonim 

válasza:

Én csak 6 hós korától adtam neki zöldséget.4 hós babónak gyümit adj szerintem.
15/15 anonim 

válasza:

A primőr zöldséggel az a baj (én úgy tudom se répa, se semmi nem javasolt), hogy nagyobb mennyiségben tartalmazza a mesterséges növesztő szereket, rovarirtókat és egyéb káros anyagot, ami a "régi" zöldségben nincs annyira jelen, illetve amit egy felnőtt (16 hós már annak számít) szervezetnek nem gond, de 4-6 hónapos pici babáknak nem a legjobb.
Gondolom nem tragédia, ha egyszer egyszer kapnak, csak naponta nem jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!