Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hetes a babám és az elejétől...

3 hetes a babám és az elejétől fogva minden pelenkázást és fürdetés végigordít. Volt ezzel valaki így? Mikorra fog javulni a helyzet? A hőfok rendben van. Nem kapkodok vele de a pelenkázás viszonylag gyorsan megvan.

Figyelt kérdés
azt mondták a kórházban hogy nem szeretnek meztelenül lenni. na de ott én végignéztem egyszer hogy fürdetik. bedugta a csap alá, megdörgölte a fejét és kész. nem csodálom hogy ha ez miatt nem szereti, de mikor lesz ez jobb?
2010. jún. 21. 12:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Lányunk most 6 hetes, eleinte végigüvöltötte - úgy mint nálatok - a fürdetést, öltöztetést, most ott tartunk, hogy a fürdés kezd tetszeni neki, de a végére mindig elszakad a cérna...

Mi is azt várjuk, amikor végre halláskárosodás nélkül végigcsinálhatjuk a procedúrát... mert ugyi majd egyszer még tetszeni is fog neki...

Ja, és szépen beszélni mi is próbálunk hozzá, csak éppen nem tudjuk túlüvölteni :D

2010. jún. 21. 14:15
 12/19 A kérdező kommentje:
Ismerős:)
2010. jún. 21. 14:23
 13/19 anonim ***** válasza:
Probálj meg beszerezni egy zenélôs játékot amit f¨rdetéskor meg pelenkázáskor is felhuzhatsz neki.Nekem ez vált be annak idején. Na meg a folyamatos vizcsorgás. Igaz az kicsit sokba kerül.Türelem, még pár hét és kinövi.
2010. jún. 21. 14:52
 14/19 anonim ***** válasza:
Az első pár fürdés nálunk is visítós volt, aztán egy könyvben olvastam, hogy előbb ültessük a babát a vízbe és csak utána fektessük le. mert ha rögtön bele fekteted akkor az olyan mintha mi háttal ugranánk a medencébe, és így megilyed. nálunk ez bevált és azóta élvezi a fürdést. próbáljátok ki.
2010. jún. 21. 16:26
 15/19 anonim ***** válasza:

Húha, úgy látom nekünk szerencsénk van, mert a kisfiam az első két fürdésnél sírt, azóta egyszer sem, most 8 hetes.

Viszont utána, ahogy kivettük a vízből sírt, egészen addig amíg nem kapott enni, pedig nem lehetett olyan éhes. Most már kb. 3 hete nem sír az öltözésnél sem. Nem tudom, hogy miért, mert nem csinálunk semmit máshogy, de örülök neki!

2010. jún. 21. 17:45
 16/19 anonim ***** válasza:
pelenkázáskor finoman fogd a lábát, lehet, hogy szorítod neki. Egyébként a miénk detto ilyen volt, rémálom volt a pelenkázás, a fürdetés is. Mostmár imádja mindkettőt, ezek olyan alkalmak, amikor megszeretgethetitek, játszadozhattok vele, becézhetitek. Néhány hét múlva élmény lesz nektek is :)
2010. jún. 21. 18:03
 17/19 anonim ***** válasza:
nalunk is sokaig sirt,aztan ahogy nott beszeltem hozza mindig, a furdesnel is belehintaztattam a vizbe szepen lassan es igy megszerette, mar nadon szeretunk pancsizni!!! :) pelenkazaasnal pedig kis labtorna kis fenek torna es aztan bebugyolalni!!! :) semmi gond
2010. jún. 21. 22:59
 18/19 anonim ***** válasza:

szia, első válaszoló vagyok. még annyit tennék hozzá, hogy nekünk az este sokáig úgy en bloc rémálom volt. nagyon elfáradt estére, pedig nem volt későn a fürdés, a nappali alvása is rendben volt. egy pár hónapja lett jobb, most már nem olyan nyűgi esténként. most is elfárad, de már nem úgy csapódik le, hogy semmi se jó. :)

most 18 hós.

2010. jún. 22. 12:10
 19/19 A kérdező kommentje:
én szemből teszem először a vízbe és először csak a kis lábait lógatom bele....aztán "hasalunk" ( a karomon fekszik ). valahonnan hallottam hogy így jobb mert hátulról váratlanul éri és megijed.most ott tartunk hogy így szemből jó is:) nézi a kis hajó formájú hőmérőt meg beszélgetek neki de amikor fordulunk ott vége mindennek:(
2010. jún. 22. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!