3 hetes a babám és az elejétől fogva minden pelenkázást és fürdetés végigordít. Volt ezzel valaki így? Mikorra fog javulni a helyzet? A hőfok rendben van. Nem kapkodok vele de a pelenkázás viszonylag gyorsan megvan.
Figyelt kérdés
azt mondták a kórházban hogy nem szeretnek meztelenül lenni. na de ott én végignéztem egyszer hogy fürdetik. bedugta a csap alá, megdörgölte a fejét és kész. nem csodálom hogy ha ez miatt nem szereti, de mikor lesz ez jobb?2010. jún. 21. 12:48
1/19 anonim válasza:
szia, majd szép lassan alakul. 2-3 hós korára már sztem nem fog ordítani. nálunk is ez volt, vöröslő fejjel üvöltött mintha nyúznák...most 18 hós, és imád fürdeni, utána sincs semmi amíg pelenkázom, öltöztetem.
2/19 A kérdező kommentje:
óóó köszi:) ezek szerint nem vagyunk egyedi eset:)akkor reménykedem hogy ez a korszak mihamarabb elmúlik:)
2010. jún. 21. 12:53
3/19 anonim válasza:
4., 5. hónapban lett jobb. Nálunk fürödni imádott, de a pelenkázást, öltöztetést végigordította. De úgy, hogy volt amikor annyira sikított, h levetkőztettük mert azt hittük valamilye beakadt, becsípődött a ruhába... :((((
4/19 A kérdező kommentje:
nálunk is ez van...mint akit nyúznak annyira üvölt. ahogy a kádból kikerül és bebugyolálom a törcsibe akkor kicsit megnyugszik, az öltözködésnél , pelenkázásnál megint kezdi. de már mindenféle színben pompázik a drágám annyira kiabál és cifrázza:)egyszer azt hittem már levegőt sem vesz.ahogy megvagyunk és felveszem mintha elvágták volna:)
2010. jún. 21. 12:57
5/19 anonim válasza:
Szia nalunk dettó ugyan ez volt de 2 hónapos kora kürül el is maradt. Probálj meg hozzá sokat beszélni közben és kedveskedni nekem be jött :)
6/19 A kérdező kommentje:
persze hogy beszélek hozzá:) kedvesen, nyugodtan:) nem hatja meg:)
2010. jún. 21. 13:07
7/19 anonim válasza:
szerintem semmi nem használ. csak az idő. nyugtatgathattam én is, de csak az hat ha gyorsan csinálod :DDDD
8/19 A kérdező kommentje:
a gyorsasággal nincs gond:D
2010. jún. 21. 13:18
9/19 anonim válasza:
Nekem azt tanácsolták, adjak valamit a kis kezébe. Egy pöttyös vasalt zsepi volt egyszer kézalatt... azt nyomtam oda vizesen, megmarkolta, és láss csodát, csend lett. Azért fontos volt a víz hőfoka is, ha kicsit is melegebb volt, már nem szerette. Most már egy éves elmúlt, ki sem lehet szedni a kádból.... :)
10/19 A kérdező kommentje:
3 hetesen meg fogja tudni fogni??
2010. jún. 21. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!