Van még rajtunk kivül, akiknél ilyen későn van a fürdetés-alvás?
Figyelt kérdés
6 hónapos kislányom,már 2 hónapos kora óta fél 10 fürdés, 10 vacsi, majd alvás. próbáltam előrébb hozni, de olyankor még nem álmos- illetve az uzsi és vacsi között alszik még 1 fél órácskát, de utána ébred és estére jön ki a 4.etetés. (az éjszakát átalussza, este 10 után reggel 9kor eszik először.)2011. aug. 7. 09:00
1/8 anonim válasza:
Mi is későn fürdettünk, amíg én otthon voltam a gyerekekkel és nem volt másnap ovi/bölcsi, addig szerintem nem számít.
2/8 anonim válasza:
Kislányom jövő héten lesz 5 hónapos. Nálunk 7 és 8 között van általában, de mivel nyár van és néha csak este lehet kivinni, mert napközben nagy a meleg, van, hogy csak fél9 felé. Aludni általában fél 9 és 9 között szokott. De ő délután egyáltalán nem alszik, akármennyire fáradt. Sokat vagyunk kint vele és mivel nagyon kíváncsi baba, nem hajlandó aludni, állandóan nézelődik.
3/8 anonim válasza:
Kislányom 8 hós, napi ötször eszik, az utolsó etetés 11-és éjfél között van. Reggel fél 9-9 körül eszik először
4/8 anonim válasza:
Nálunk is így volt, kb. 9 hónapos korától kellett mindig picit előrébb hozni, mert napközben már kevesebbet aludt, és estére jobban elfáradt. Most 8 kor már alszik. :)
5/8 anonim válasza:
Szintén 6 hós kislányom, 4 hónapos kora óta fürdés: fél9-9, vacsi 9-negyed 10, alvás negyed 10-fél 10.
Ez a nagyed óra differencia megvan, de kicsúszni nem szoktunk belőle, előrébb nem tudom hozni a dolgokat, mert akkor még nem éhes/álmos. Nekünk jó így.
6/8 anonim válasza:
Lehet, hogy neked van igazad, és én is későbbre tolom a fürdetést. Kisfiam 6 és fél hós, fél 8-kor fürdik, aztán vacsi, de csak a legritkább esetben alszik el fél 10 előtt. Akkor ér haza Apa a munkából, és szerintem érzi, várja.:) Utána elalszik. Az is igaz, hogy délután 6-7 között még beájul egy félórára, biztosan ez is közrejátszik.
7/8 anonim válasza:
Ha nem alszik el 5-7 kozott egy picit, akkor 9-10 korul van a furcsi-altatas, ha alszik, akkor 10-12 korul.
8/8 anonim válasza:
nálunk délután van alcsi ebéd után(2 fiú van 1 és 3 éves.)6 fél 7 kor fürcsi 7 fél 8 vacsi és fél 9 9 alvás.igaz a pici még felkel éjjel mert anyatejes de nem éhes csak a megszokás rabja:D.reggel 8 fél 9 kor kelünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!