Mit tegyek, h korábban legyen az esti fürdetés és alvás?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 6 hónapos kisfiam még mindig alszik az esti fürdetés előtt, ami 9-kor van. Vagy ez így normális? Vagy minden etetést hozzak előbbre? Nektek milyen a napirendetek?2010. okt. 9. 22:41
1/7 anonim válasza:
ebreszd fel, amikorra akarod a furdest, utanna ugyis ehes lesz, es igy mar tolodik is az etetes, par nap alatt beall ujra minden, de egy korabbi idopontra
2/7 anonim válasza:
Szerintem nem ártana az esti fürdetést előbbre hozni, mondjuk 7 órára. Közvetlenül előtte már ne hagyd aludni. A fürdetés után jöhetne a tej, 8kor alvás.
3/7 anonim válasza:
Kérdés, hogy mikor alszik el fürdés előtt!? Mi a 7 hónapos lányomat fél hétkor fürdetjük, utána még egy kis hancúr közösen ha van hozzá kedve. Legkésőbb fél 8-kor kaja és alvás. Sokszor ki sem bírja addig. Reggel 7-ig alszik egyhuzamban. Kaják: ébredéskor, 10h, 13h, 16h, 19-19.30. Az utolsó attól függ, mennyire fáradt. Miért fürdeted ilyen későn?
4/7 anonim válasza:
Egyetértek a második válaszolóval, nálunk is igy van. Ha előbbre akarod hozni a pancsit, minden nap egy fél órával korábban állj neki, amig el nem éred a 7 órát. A legtöbb baba ilyenkor fürdik. Ugy tudom, jó, ha már egészen kicsi korban 8-ra az ágyában van a bébi, hogy később se kelljen még éjjel 11-kor játszani és futkosni utána.
5/7 anonim válasza:
Mi is így csináltuk,ahogyan az előttem írók írták.Volt,hogy fél9kor fürdött,mert aludt és sajnáltam felébreszteni.Aztán mindennap egy kicsit előrébb hoztuk,.na meg az etetést is.Mára már beállt szinte pontosan 7órára,és már várja is,már jelzi előtte úgy megszokta.4 hónapos
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!
A mi napirendünk a következő:
-reggel 8 ébredés, szopi - 10 körül alvás
-délben ebéd, szopi + főzelék - 2 körül alvás
-fél 4 körül szopi + gyümölcs - fél 6 körül alvás
-fél 7 körül szopi + gyümölcs vagy tejpép és ezután még alszik a fürdés előtt
-9kor fürdés - fél 10 szopi - 10kor legkésőbb alvás
Lehet most akkor már megvárom az óraátállítást, addig nem változtatok :)
2010. okt. 10. 10:48
7/7 anonim válasza:
Szerintem a fél 7-es kaja után már ne hagyd aludni. Gondolom nem rögtön alszik el, pici játék és utána fürdés. Amikor meg elálmosodik adsz még neki egy kis cicit és alvás. Ha nem éhes úgysem fog sokat enni, de alvás előtt a cici megnyugtató. Lehet, hogy 10-kor így már nem is kellene etetni. Talán alszik reggelig, vagy hajnalig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!