5hós babámnak szeretném kicserélni gyógyfülbevalóját aranyra. Hogyan kell megtisztitanom előtte?
Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 12:11
1/9 anonim válasza:
Csepegtess hidrogén-peroxidot a bedugójára. Az lefertőtleníti, és nem lesz semmi gond vele.
2/9 anonim válasza:
Tedd gyógyszertári alkoholba egy fél napra,azután alaposan moss (fertőtleníts) kezet, és tedd be neki.
Ha pirosodik a füle ey pár nap után, kenegesd neki alkhollal, ha nem múlik el akkor lehet hogy nem bírja a füle.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat.Amivel a köldökét tisztottam abban áztathatom is?
2010. jún. 21. 12:24
4/9 anonim válasza:
Én is a gyógyszertári alkoholt javaslom, de elég pár percre beletenni és alaposan leöblíteni. A hidrogén peroxid lehet hogy megválzoztatja az arany színét azt hiszem.
6/9 anonim válasza:
1. vagyok. Én is arra gondoltam, amivel a köldökét kellett kezelni.
7/9 anonim válasza:
Én is a gyógyszertári alkoholt javaslom.Mi úgy bökettük ki a lányaink fülét orvossal,Ő javasolta,hogy előtte fél napot áztassuk benne.Semmi gond nem volt velük.
8/9 anonim válasza:
2. válaszoló vayok, én is arra gondoltam, amivel a köldökét kezelted.
Nekem azért javasolták,hogy lealább fél napot áztassam, mert állítólag vannak nagyon szívós bacik, amik nehezen pusztulnak el még az alkoholtól is, és biztos ami biztos,inkább többet mint kevesebbet áztassam.
De ezek szerint elég kevesebb idő is.
9/9 anonim válasza:
Szia!
Én egyszerűen kifőztem 5 percig 1 csepp jóminőségű mosogatószer a vízbe , aztán gyógyszertári alkoholban picit áztattam!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!