1éves babának lehet adni eper ízesítsű joghúrtot v. túrókrémet? Vagy csak a gyümölcsöt nem lehet adni?
Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 11:53
1/5 anonim válasza:
Mivel a gyümölcsöt nem lehet még adni és a joghurt (jó esetben) nem aromával hanem valamennyi normális gyümölccsel van ízesítve így azt sem lehet adni. Legalábbis én nem adtam, nagyon szereti a kislányom a joghurtot, és eszik gyümölcsöset is, de annyi féle van, lehet válogatni, az aprómagvasakat nem adom neki.
2/5 anonim válasza:
Szia! Na én ugyanezt kérdeztem meg a védőnőnktől, mert nem tudtam. A joghurtba főzik a gyümölcsöt ezért lehet neki ebben a formában adni, csak nyersen nem. Ezt 1 éves korában kérdeztem meg, most 15 hónapos és azóta adom is neki, szereti is és nincs is baja tőle.
3/5 anonim válasza:
szia!
az én lányom 1 éves,én is adok neki.semmi baja nincs tőle!
4/5 anonim válasza:
Az eper az akkor is eper lesz ha megfőzik én még nem adnék neki, lehet egyik gyereknek nem lesz tőle baja de azt nem tudhatod h a tiédnek lesz e.Még egy fél évet várj vele. eüs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!