Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónapos babának milyen...

8 hónapos babának milyen zöldséget, gyümölcsöt és joghurtot lehet adni? Ha igazi túróból készítek neki túrókrémet akkor milyen túrót vegyek? Bio legyen?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 19:23
 1/6 anonim ***** válasza:
ilyenkor már elég sok mindent ehet.Turobol én a sima boltit veszem de nem volt még baja töle.
2010. ápr. 27. 20:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon sokfélét eszik már a lányom.

Zöldségből a brokkoli,cukkini,répa,krumpli,sütőtök,főzőtök,kukorica,karfiol,zöldborsó,zeller,saláta,paradicsom...humm most ennyi jut eszembe amit eszik.

Gyümölcsből alma,banán,szilva,barackot is adnék,de azt utálja.

Joghurtból én aktiviát adok neki a simát és az édesfehéret.A védőnő szerint már adhatok neki bolti krémtúrót és tútórudit is,de még nem adtam neki.Kicsit korainak tartom.

Túróbol sima boltit,olyat amilyet mi is eszünk.

2010. ápr. 27. 21:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia,

én csak a joghurt kérdéshez szólok hozzá: activiát ne adj neki, tele van emésztést módosító dolgokkal (bifidusz), nem tesz jót, a gyártó is csak 2 év felett ajánlja, nézd meg a honlapon.

2010. ápr. 27. 21:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok: én könnyű és finomat adok mindig a babámnak.

Mindegy milyen túrót veszel, jó a házi is, jó a bolti is, nem kell ragaszkodni a biohoz. Először úgyis kóstoltatod.

2010. ápr. 27. 21:50
 5/6 anonim ***** válasza:

21:15-ös vagyok!

Kedves utolsó!

Köszönöm nem adok áttérünk a könnyű és finomra!

Szép napot Mindenkinek!

2010. ápr. 28. 08:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2010. ápr. 28. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!