8 hónapos babának milyen zöldséget, gyümölcsöt és joghurtot lehet adni? Ha igazi túróból készítek neki túrókrémet akkor milyen túrót vegyek? Bio legyen?
Szia!
Nagyon sokfélét eszik már a lányom.
Zöldségből a brokkoli,cukkini,répa,krumpli,sütőtök,főzőtök,kukorica,karfiol,zöldborsó,zeller,saláta,paradicsom...humm most ennyi jut eszembe amit eszik.
Gyümölcsből alma,banán,szilva,barackot is adnék,de azt utálja.
Joghurtból én aktiviát adok neki a simát és az édesfehéret.A védőnő szerint már adhatok neki bolti krémtúrót és tútórudit is,de még nem adtam neki.Kicsit korainak tartom.
Túróbol sima boltit,olyat amilyet mi is eszünk.
Szia,
én csak a joghurt kérdéshez szólok hozzá: activiát ne adj neki, tele van emésztést módosító dolgokkal (bifidusz), nem tesz jót, a gyártó is csak 2 év felett ajánlja, nézd meg a honlapon.
Utolsó vagyok: én könnyű és finomat adok mindig a babámnak.
Mindegy milyen túrót veszel, jó a házi is, jó a bolti is, nem kell ragaszkodni a biohoz. Először úgyis kóstoltatod.
21:15-ös vagyok!
Kedves utolsó!
Köszönöm nem adok áttérünk a könnyű és finomra!
Szép napot Mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!