Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Sedatif PC-t hogyan adjátok...

A Sedatif PC-t hogyan adjátok be egy 6 hónapos babának?

Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 11:46
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
most teljesen elbizonytalanítottatok....
2010. jún. 21. 12:56
 12/19 A kérdező kommentje:
ha lehetőségünk lenne rá,külön szobában aludna első perctől fogva.csak sajnos egy 1 szobás garzonban lakunk,nem tudjuk máshová rakni a gyereket.egyébként ha a foga jönne,akkor napközben is nyugtalanul kellene aludnia,nem?
2010. jún. 21. 12:58
 13/19 anonim ***** válasza:

12-34 vagyok

Nálunk viszonylag nyugodtan teltek a nappalok (bár apa állítása szerint, néha iszonyatosan néztem ki, és főleg feszülten), de előfordult, hogy sirdogált miatta. Néha az időjárás is megviselte. Olyan kicsik még fél évesen, hogy néha ha csúnyábban néztem rá attól is elsírta magát. Sok dologra lehet érzékeny még ilyen korban.

Hát igen, egy szobába elég nehéz :) Esetleg, valami válaszfallal, vagy függönnyel próbálkozhatnátok. A barátnőméknél ez szintén bevált, ők is egyszobásban laknak a 2 éves fiukkal. Ez persze csak javaslat.

2010. jún. 21. 13:12
 14/19 anonim ***** válasza:
ha a foga jön vehetsz neki dentinox gélt,az is jo rá.alváshoz én is használtan a sedatif PC-t,de nem kura szerüen ,de nem sokat használt.már nem kapja,de nekem már több mint 2 éves volt.
2010. jún. 21. 13:14
 15/19 anonim ***** válasza:
27%

NYUGODTAN HASZNÁLD A sEDATIF PC-T, bocs caps lock

én is adtam 8 hónapos korától a babámnak egy pár hónapig.

pici műanyag tálkában oldd fel, langyos vízben könnyebb, aztán műanyag kanállal add be.

bírom az ilyen nayukákat, akik egyből leszólnak, hogy "nyugtatózod" a babát...ne törődj velük.

szűk látókörűek.

2010. jún. 21. 14:21
 16/19 anonim ***** válasza:
Én se adnék neki nyugtatót,inkább felkelek 5x, a gyereknek anya kell,majd elmúlik ez is.
2010. jún. 21. 14:24
 17/19 anonim ***** válasza:

Én sem adnék neki nyugtatót, tudom, hogy csak homeós (én is szedtem, nem sokat ért) de akkor se! Ő még nagyon kicsi, az éjszakai ébredés természetes ebben a korban (tudom hogy az anyukának nagyon fárasztó) de biztos van más megoldás is, mint benyugtatózni. Meg az csak pillanatnyi tünetkezelés lenne, a valódi problémát nem hiszem hogy megoldja.

De ha szeretnél adni neki, akkor old fel egy kis vízben, és azt igya meg.

Itt egy link az alvásról, de ezen az oldalon sok cikk szól még erről:

[link]

2010. jún. 21. 21:48
 18/19 anonim ***** válasza:
61%
Hát igen,régen mákteát,meg pálinkás kenyeret adtak a gyereknek,ha jött a foga,az biztos jobb volt.Az "okos " szuperanyuciknak meg biztos nincs férjük akivel szintén törődni kell,és napi 1 óra az alvásigényük.
2010. szept. 14. 14:05
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha elolvassátok mi van ráírva: Nem tartalmaz nyugtatót, nem lehet rászokni. Nyugodtan lehet neki adni.
2010. okt. 29. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!