A Sedatif PC-t hogyan adjátok be egy 6 hónapos babának?
12-34 vagyok
Nálunk viszonylag nyugodtan teltek a nappalok (bár apa állítása szerint, néha iszonyatosan néztem ki, és főleg feszülten), de előfordult, hogy sirdogált miatta. Néha az időjárás is megviselte. Olyan kicsik még fél évesen, hogy néha ha csúnyábban néztem rá attól is elsírta magát. Sok dologra lehet érzékeny még ilyen korban.
Hát igen, egy szobába elég nehéz :) Esetleg, valami válaszfallal, vagy függönnyel próbálkozhatnátok. A barátnőméknél ez szintén bevált, ők is egyszobásban laknak a 2 éves fiukkal. Ez persze csak javaslat.
NYUGODTAN HASZNÁLD A sEDATIF PC-T, bocs caps lock
én is adtam 8 hónapos korától a babámnak egy pár hónapig.
pici műanyag tálkában oldd fel, langyos vízben könnyebb, aztán műanyag kanállal add be.
bírom az ilyen nayukákat, akik egyből leszólnak, hogy "nyugtatózod" a babát...ne törődj velük.
szűk látókörűek.
Én sem adnék neki nyugtatót, tudom, hogy csak homeós (én is szedtem, nem sokat ért) de akkor se! Ő még nagyon kicsi, az éjszakai ébredés természetes ebben a korban (tudom hogy az anyukának nagyon fárasztó) de biztos van más megoldás is, mint benyugtatózni. Meg az csak pillanatnyi tünetkezelés lenne, a valódi problémát nem hiszem hogy megoldja.
De ha szeretnél adni neki, akkor old fel egy kis vízben, és azt igya meg.
Itt egy link az alvásról, de ezen az oldalon sok cikk szól még erről:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!