Akik használtok sedatif pc tablettát mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Három napja kapja 15 hónapos kisfiam, eddigi 6-7 éjszakai ébredés helyett beállt 3 ébredésre. Szerintetek jó eredmény?2011. szept. 26. 10:06
1/3 anonim válasza:
Bár én előszeretettel használok homeopata szereket, ez sajna nem vált be egyik gyerekemnél sem (illetve kb egy hétig mintha hatott volna, aztán ugyamannyiszor ébredtek mint korábban).
2/3 anonim válasza:
Szerintem jó eredmény (szerinted nem?).
Nálunk egyébként semmit nem használt. Mi is kb 15 hónaposan próbálkoztunk, éjszakánként gyakran ébredt, 4-8x, mikor hogy, de a gyógyszertől semmit nem változott. Most már 20 hónapos, már csak 2-3x kel, de nem adok neki semmit, magától állt át ennyire.
3/3 A kérdező kommentje:
Szerintem nem olyan rossz, bár én még jobbra számítottam.:-)
Ráadásul nyugodtabban, mélyebben alszik...
2011. szept. 26. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!