Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam 5 hos állandoan mozog...

Kisfiam 5 hos állandoan mozog 1perc nyugta nincs, baj ez?

Figyelt kérdés
jár keze lába ficereg mocorog,baj ez?a védőnő csodálkozott én meg meg ilyedtem mert furcsán nézett a gyerekre,én rákérdeztem aztán a válasz ha figyel rendesen akkor nincs gond,na most akkor mi van?a ti babáttok is ilyen?
2008. nov. 3. 12:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kisfiam is 5 hós és olyan mint akit felhúztak. Ha eszik, ha fekszik, ha altatom állandóan be van pörögve. Ne aggódj, semmi baj ezzel.

2008. nov. 3. 12:45
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm.eddig is tudtam hogy milyen nagy ész a védőnőm na de most......
2008. nov. 3. 13:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Az èn kislànyom most 3èves.és màr ahsamban nem birt megnyugodni 1percre sem.Pontosan ahogy irtad,mint aki felvan huzva!a mai napg ilyen!Ne aggodj!:)
2008. nov. 3. 13:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Az én lányom 15 hetes, de detto,keze lába egyfolytában jár,még elalvás előtt is.Én nem aggódnék,nem fogunk unatkozni mellettük.)))

Boldog babaázást.

2008. nov. 3. 14:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Az én kislányom 5 és fél hónapos és ugyanez a helyzet vele. Egy kis örökhozgó. Néha altatáskor le kell fogni a fejét, különben végkimerülésig pörögne, forogna, "mászkálna", nézelődne még a kiságyában is.

Nem tudom, mi járhatott a védőnőd fejében. Szerintem legközelebb ha úgy néz, kérdezz, rá még egyszer. Hátha kifejti bővebben.

2008. nov. 3. 16:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Pont ezt teszem én is,mint az előttem szóló.Az én babám is 5.5 hós,és a kezem a tarkóján van,mert amint elengedem,már emeli is a fejét-akár milyen álmos is-és nézelődik.Amikor már félálomba van,a lába még mindig jár,húzgálja maga alá.Aztán 1x csak nem mocorog,csak szuszog...
2008. nov. 4. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!