Egyik héten nálam, másik héten az apjánál? Van, aki így csinálta babával, válás után? Milyen volt?
A férjemmel elválunk, van egy fél éves kislányunk. Attól, mert a mi kapcsolatunk nem működött, nem tartom rossz apának. Sőt, imádják egymást a picivel, pl. esténként ő fürdeti, altatja. Napközben is el van vele, viszi sétálni, vagy magával akár, de amíg ébredt éjjel, akkor is simán felkelt hozzá. Viszont ugye a válás miatt ez borul, és ő amellett van, hogy egyik héten legyen nála a lányunk, utána pedig nálam... Bevallom, hogy amíg ilyen pici, nem tudnám odaadni napokra neki. Tudom, az apja, ugyanolyan szülője, mint én, de mégiscsak fél éves.
Csak közben nem akarom, hogy úgy érezze, elszakítom a gyerektől, mert nem ez a célom, nem akarom ellehetetleníteni a kapcsolattartást (tudom, hogy sok nő ezt teszi).
Szegeny baba!😰
Miert kell bolcsibe mennie ha kotetlen a munkaidotok?
Valahogy ez tobb sebbol verzik🙄
Tenyleg nem kellett volna nektek gyerek, de mivel mar megvan...
Egyertelmu lenne szamomra, hogy a gyerek nalam marad, apuka meg johetne barmikor es barmeddig maradhatna.
Te kepes lennel 1 hetre lepasszolni a kisbabad?😵
Nem szeretnék belemenni ebbe a pro/kontra témába, hogy vajon jó-e a bölcsi, vagy sem. Mindenki döntsön úgy, ahogy nekik megfelel!:) A kötetlen munkaidő sem azt jelenti, hogy akkor egész nap lustálkodhat, gyerekezhet anya, apa és majd éjjel, amíg a gyerek alszik, dolgozik. Nem így működik.
Írjátok már le légyszi még párszor, hogy "nem kellett volna nektek gyerek", az majd tuti könnyít a helyzeten. Ostoba banda.
A normális válaszokat köszönöm szépen, mindenképpen felkeresünk egy gyerekpszichológust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!