Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi nyálkendőt vettél,...

Mennyi nyálkendőt vettél, milyen típusúak váltak be?

Figyelt kérdés
2018. aug. 18. 10:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%
Csak pár darabot, de igazából felesleges volt. A gyerek indig elforgatta, és a fogzásokat leszámítva egyáltalán nem folyt a nyála.
2018. aug. 18. 10:37
 2/13 anonim ***** válasza:
71%
2 gyerekem van, de soha nem használtunk ilyet.
2018. aug. 18. 10:39
 3/13 anonim ***** válasza:
82%
Semmilyen.Van/volt nyálkendőnk de vagy elforgatta és a ruhája ugyanolyan nyálas lett vagy pld most a melegekbe mikor a kis semmi bodyba is folyik róla a víz nincs szívem még a nyakába tenni, hogy pluszba melegítse.
2018. aug. 18. 10:44
 4/13 anonim ***** válasza:
63%
Ha nagyon fogzott a pici én inkább textilpellust, vagy előkét tettem rá.
2018. aug. 18. 10:47
 5/13 anonim ***** válasza:
43%
Tesco-ban vannak ilyen 5 db-os szettek abból volt 2. Illetve volt Aliexpress-ről is. Szerintem hasznos. Nem forgott a gyerekeken. Leginkább fogzás alatt volt jó. Van vékonyabb nyári és vastagabb verzió is.
2018. aug. 18. 10:52
 6/13 anonim ***** válasza:
49%
Alis van vagy 20 db, rengeteget használjuk. Nem forog el és hatalmas segítség, h nem kell napi 5x átöltöztetni a gyereket, csak a kendőt cseréljük ki, ha nagyon szottyos. 😊
2018. aug. 18. 10:55
 7/13 anonim ***** válasza:
44%
????? Az én gyerekem annyira nem nyáladzott soha, hogy átázzon a ruhája. Időnként megtöröltem textil pelussal, ha láttam, hogy épp folyik. Az előkét sem szerette, ilyen melegben meg egyenesen kínzás lenne egy "sál".
2018. aug. 18. 11:00
 8/13 anonim ***** válasza:
75%

Egy gyerekbol nem lehet kiindulni ez ugyben sem, mert nem egyforman mukodik mindegyik...

A nagyobbik gyereknel rengeteg fogyott, kb 15-20 db volt hasznalatban. 4 honapos koratol durvan folyt a nyala, plusz bukos is lett, amikor mar forgott, majd kuszott, stb. Konkretan fel ora-ora alatt koldokig azatott nagan ket reteg ruhat, ha nem volt rajta kendo. Amig nem hasznaltam nyalkendot, addig napi 10 oltoztetesre is volt pelda, a textilpelenka pedig tul nagy volt es fulladasveszelyes, hogy azt rakjam ra.

De a masik gyereken pl max eloke volt eteteskor, nem folyt a nyala, nem bukott. Gondolom ha csak ilyen gyerekem lenne es nem lett volna tenylegesen megvaltas a masiknal a nyalkendo, akkor en is tarthatnam feleslegesnek.

Most a 3. babanak csak egy csomaggal veszek elso korben, 3 db van benne. Ha eljon az ideje es latom, hogy hasznalni kell, akkor veszek meg. Elore nem tarazok be.

2018. aug. 18. 11:11
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Egyet sem. Három gyerekem van.
2018. aug. 18. 12:12
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Egyet sem, sosem folyt annyira a nyála.
2018. aug. 18. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!